qudlaty 10.08.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 podpisałem z ZE w Konstancinie Jeziorna w listopadzie 2002 roku umowe o przyłaczenie działki do sieci energetycznej termin realizacji inwestycji to listopad 2004 w marcu zapłaciłem ostatnia ratę wynikajacą z umowy. W czerwcu 2004 dostałem informacje z ZE o tym że należy zapłacic VAT od całej kwoty wynikajacej z umowy. Bardzo by mi zalezalo na tym aby w "Muratorze" poruszono tą kwestię, myśle że nie jestem odosobniony. Pozdrawiam - Michał z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 15.08.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 My z kolei nie dostaliśmy żadnego zawiadomienia, ale przy podpisaniu kazano nam dopłacić podatek. Zwłaszcza,że w tej irytcji nie sprawdziłam czy podatek naliczona man za druga ratę opłąty od przyłacza czy za pierwszą też. Myślę że warto o tym wspomnieć w Muratorze. Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.09.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 A ja dostalam umowe miesiac temu i pisalo ze jeszcze nie ma podatku, ale jesli wejdzie to trzeba bedzie zaplacic. To juz jest podatek? i ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 06.09.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 22% to podatek do zapłacenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.09.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 22% to podatek do zapłacenia wiedzialam ze jak juz pisza o padatku to dziwne bedzie jak nie dadza najwyzszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts