Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobre Bloczki i Stropy Terriva w Warszawie-gdzie?

izz

Recommended Posts

ja kupywałem bloczki betonowe i strop teriva 1 w Minoxie, teraz po ile maja bloczki nie wiem, ze stropem było tak że belki mieli tanie,ale za to pustaki drogie(Opiroc) ale i tak w ogólnym rozrachunku było najtaniej w okolicy, musiałbyś się dowiedziec, mogę ci odsprzedać 86 pustaków stropowych za 220 zł( 2,56 szt), przeliczyłem się :(

Ja jestem właśnie po zalaniu drugiego stropu i z czystym sumieniem moge polecic BUDOKRUSZ! Kupowałem u nich belki i pustaki terriva (keramzytowe) i jestem z nich zadowolony choć kilka pustaków było stłuczonych! mozna dostac rabat, dowóz oczywiście gratis.

Jeśli chcesz zerknij na ich strone http://www.budokrusz.pl, ja kupowałem w odziale na ul.Ordona

Pozdrawiam!

• 5 years później...

Ja z kolei polecę bardzo Kruszbud z Nowego Dworu Maz, Firma jest naprawdę solidna. Budowałem się w Chotomowie na wiosnę 2010. Zamawiałem u nich beton na ławy. Dostałem propozycję że jeśli zakupię bloczki dostanę solidny rabat na kompletny strop teriwa. I warto było bo ich pustaki są z keramzytu (podobno słowackiego - znacznie lżejszego od tego polskiego). Ogólnie tak... beton extra - jako jedyni w okolicy mają węzeł komputerowy, belki w porządku, bloczki i pustaki toczka w toczkę, idealne i równe, murarz zachwycony nie mówiąc już o tym że kierowca bez problemu mu wstawił hdsem w wykop.

Ogólnie polecam..

Ps. bardzo mi się spodobało że nie trzeba od razu zamawiać konkretnej ilości betonu a można zrobić dowózkę takiej ilości jak potrzeba.

Dodam jeszcze link http://kruszbud.com