hydroosss 24.11.2012 02:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttMAm taki pomysł i chciałbym zapytać czy to warte zachodu. Też mam szambo z kręgów, przeciękające!! Zacząłem uszczelniać CX-5 i trochę sie udało ale ciągle cieknie na złączach . Co myślicie aby od środka wziąc bitumem i przykelić na tych złaczach papę? CZy to ma sens. CZy jej nie rozpuści. Spędziłem juz na tym szambie z 50 godzin uszczelniajac i ciagle cieknie, wiec juz chwytam sie wszystkiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 29.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Jak przecieka to nie ma się co martwić-rzadziej trzeba wybierać Zwłaszcza jak obok rosną wierzby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts