Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SPRZEDAM DZIAŁKĘ - WARSZAWA PÓŁNOC - KALISZKI. KAMPINOS

Recommended Posts

Idealne miejsce na dom ...

Witam ... piękne 1640m2 działki , w otulinie Puszczy Kampinoskiej. ok. 46szer X 35głeboka. Druga linia zabudowy od asfaltu, droga dojazdowa - nie wliczona w metraż działki. Tylnia granica działki całe 46m, zadrzewiona pojedyńczym rzędem na całej długości starodzewiem - wielkim !!!. Działka naprawdę przecudnej urody. Gaz w drodze dojazdowej.

Sprzedaż wynika z "trudności" finansowych .. inaczej nie było by mowy o sprzedaży :)

Kontakt:

Jakub

(604) 43 8989

Zapomniałam dopisać ....

cena 125tyś do negocjacji. 10km za Łomiankami. tzn. ok. 25km od centrum Wawy/rotundy. Idealny dojazd, wisłostrada, przechodzi w trasę gdańską ....

Napomnę .. codzień rano jadę z Wawy za Łomianki i spowrotem do Wawy .. odwożąc syna do babci. Droga do Wawy.do pracy w godzinach rannego szczytu ... ok. 20-30min. A po pracy znów za łomianki i spowrotem do Wawy ... i znów .. nie wiecej niz 20 min ....

Kontakt podany do męża .. a pisze .. ja żona :D

Oferta .. nadal aktualna.

MEDIA:

prąd i gaz w drodze. WODA i szambo własne ... choć z tego co się dowiedziałam w gminie .. w ciągu 2 lat wodociąg i kanalizacja. Gmina BARDZO prężnie się rozwiją ... juz właśnie ciągną media w miejscowości obok ... termin zgodny z planem ... poprzednie odcinki wody i kanalizacji też szły zgodnie z planem.

Zapraszam do ogladania .... :)

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 months później...