godul1 16.06.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 dorzucę jeszcze porządny zestaw wierteł. Od kiedy kupiłem Mlotowiertarke kress w jakiejś promocji za trzy i pół stówki nie polecam już wiertarek z udarem mechanicznym. przy wierceniu otworów w stropie spaliłem dwie takowe no i musia łem kupic młoto - wiertarke. to cholerstwo włzi w cegłę jak w masło. no i nie ma problemu z odkrecaniem uchwytu- jest sds. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Otwieracz do butelek, lub ząb teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GustlikTT 27.10.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Wiertarka na akumulator to najbardziej eksploatowane narzędzie w moim zestawie. Nic nie może z nią konkurować. Moja wiertarka to Celma WAK-LI 18DD, jest to najlepsza wiertarka pod słońcem. Jest nie do zdarcia, potwornie mocna i tania w eksploatacji. Nie zapomnijmy, że również Polska:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 28.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 KAżdy wie , że udar elektropneumatyczny to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 20.11.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 GustlikTT napisał: Wiertarka na akumulator to najbardziej eksploatowane narzędzie w moim zestawie. Nic nie może z nią konkurować. Moja wiertarka to Celma WAK-LI 18DD, jest to najlepsza wiertarka pod słońcem. Jest nie do zdarcia, potwornie mocna i tania w eksploatacji. Nie zapomnijmy, że również Polska:-) A możesz dalej potwierdzić swoje dobre doświadczenia z tą wkrętarką Celma WAK 18DD. W październiku pisałeś że jest nie do zdarcia ale ona jest jako nowość od października w ofercie Celma to jak mogłeś wyciągnąć takie wnioski. Mnie też zaciekawiła ta wkrętarko-wiertarka dlatego jestem ciekawy opinii użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
segment76 18.06.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Na pewno niezbędny w każdym domowym warsztacie jest kompresor, jak ten Stanleya + akcesoriahttp://www.artbud.pl/pl/p/Zestaw-kompresor-akcesoria.-House-Master-Kit-24l-1.5kM1100W-zlkpl/29774 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 18.06.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A tym kompresorem to mam sobie ścieki napowietrzać, że taki niezbędny? I to jeszcze tej konkretnej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 21.06.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hmmm to już zależy kto jak korzysta, ja mam kompresor (koszt 600zł bodajże mecafer) z tymże, że elektryczny, przydać się przydaje, ale głównie jak przy samochodzie sobie dłubie ewentualnie przy rozpalaniu grilla do rzeczy niezbędnych jeszcze trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 21.06.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A co z ukośnicą elektryczną przydaję się czy nie? Ja będę wykonywał samodzielnie podbitkę dachową to pewnie by się przydała tyko nie wiem jaką kupić tzn jakie parametry takiej ukośnicy są ważne wiem tylko że chce ukośnice z posuwem. Możecie polecić jaką ukośnicę w dobrej relacji ceny do jakości która będzie trzymała kąty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 22.06.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Zależy jaka podbitka, ja siding przycinałem diaxem i większych problemów nie stwierdziłem, nie wiem jak robią profesjonaliści, ale źle nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doodles 10.07.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ja się nie mogę obyć bez multitoola w moim życiu. Prawie wszystko da się tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaus 12.07.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Moglibyście polecić jakiś w miarę niedrogi (do 300zł) i rozbudowany zestaw narzędzi dla domowego majsterkowicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 16.07.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Mikolaus napisał: Moglibyście polecić jakiś w miarę niedrogi (do 300zł) i rozbudowany zestaw narzędzi dla domowego majsterkowicza? prosta sprawa klasyk, cena spoko http://www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_wingman_(831436)_p6493.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueflue 17.07.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jaka jest różnica między takim multitoolem za 150zł a takim za 300zł i więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 17.07.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monta 17.07.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 firewall napisał: 150zł :D myślę że ten droższy może mieć więcej funkcji lub być wykonany z lepszego tworzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaus 18.07.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 yotul napisał: prosta sprawa klasyk, cena spoko http://www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_wingman_(831436)_p6493.xml Zestaw narzędzi a nie all-in-one. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaus 21.07.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 A może ktoś ma jakieś opinie o wkrętarce B&D EPC18CABK? Też by mi się coś takiego przydało do domu. Szczególnie w takiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monta 21.07.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Mikolaus napisał: A może ktoś ma jakieś opinie o wkrętarce B&D EPC18CABK? Też by mi się coś takiego przydało do domu. Szczególnie w takiej cenie. Wkrętarce? podeślij linka bo w wyszukiwarkach wyskakuje przeważnie broń tzn wiatrówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaus 22.07.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 monta napisał: Wkrętarce? podeślij linka bo w wyszukiwarkach wyskakuje przeważnie broń tzn wiatrówki... http://www.ceneo.pl/1826785 Tak się rozglądam i dochodzę do wniosku, że w przedziale cenowym 300-400zł nie jest wielce istotne jaką wiertarko-wkrętarkę się kupi. Byle był to sprzęt markowy a nie jakiś no-name i spełniał podstawowe wymagania do amatorskiego użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts