Gość grend 23.10.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Jak wyglada łaczenie kolorów na płaskiej powierzchni w rzypadku tynku z "wiadra" ? Tynk się zaciera wiec mozna to połaczyć, czy jednak zrobić to dajac tynk mineralny i na to farba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 26.10.2016 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Ktos się wypowie ? Widze łaczenia kolorów tylko nie wiem czy to był zacierany tynk w kolorze czy mineral + farba - jak to wyglada w praktyce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert45 26.10.2016 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Tynk w jednym kolorze. po wyschnięciu naklejona taśma i tynk w drugim kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 27.10.2016 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Tynk w jednym kolorze. po wyschnięciu naklejona taśma i tynk w drugim kolorze. a jak jakość łaczenia - można to zrobic perfekcyjnie? Jakby nie było to juz jest łaczenie dwóch płaszczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert45 27.10.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Nie napisałem precyzyjnie. Ma być taśma przyklejona na klej z siatką, następnie tynk, po wyschnięciu taśma na gotowy tynk ( na styku z tynkiem) i kolejny kolor.Tak jest zrobione u mnie i wygląda to przyzwoicie. Poczekaj może wypowiedzą się osoby zawodowo zajmujące się tynkowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 08.11.2016 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Tak mam być zrobione jak wyżej opisane . Odcięcie granicy taśmą. Oderwać ją przed wyschnięciem tynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts