paula25 10.08.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Właśnie robię remont w mieszkaniu (kuchnia, przedpokój oraz pokój dziecka) i powoli mam załamanie nerwowe związane z robotnikiem. Czego się nie dotknie to zepsuje np: porysował nowe ościeżnice, wyrąbał wielką dziurę w suficie przy wierceniu (spalił w ciągu 2 godzin dwie wiertarki), popsuł listwę progową itp...Ale największy problem mamy z gładźiąPo jej położeniu cała ściana jest pełna górek i dołków, miejscami jest matowa, miejscami błyszcząca. Oczywiście musi mi to poprawić, ale napiszcie proszę, czy żeby było dobrze, muszą zdjąć farbę, cekol, itp., czy mogą nową gładź kłaść na starą? Pozdrawiam P.S. czy tylko my mamy takiego pecha czy u was tez zdażały się takie wpadki robotników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 10.08.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 u mnie to już by ci robotnicy lecieli na zbity pysk (za przeproszeniem ) obciążeni finansowo za swoje partactwo a czy te "kwiatki" na gładzi wyszły po malowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula25 10.08.2004 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 niestety po pomalowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 10.08.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 niestety po pomalowaniu no to jest problem, bo teraz żeby położyć nową gładź to się trzeba farby pozbyć za ściany, bo jak zaczną kłaść na farbę to się wszystko złuszczy a co do tego mat/połysk to zdaje mi się, że nierównomiernie zagruntowali podłoże przed malowaniem (miałem to samo jak mi się nie chciało dokładnie rozprowadzić unigruntu po ścianie ) a może najlepiej wziąć inną ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska 30.08.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 MAM NADZIEJE ZE "FACHOWCA"POGONILES JUZ DAWNO !Popytaj znajomych i popros o polecenie kogos kto rzeczywiscieumie i chce dobrze robic co do niego nalezy..Qurde, co za swiat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts