Izabela i Bogusław 27.08.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Zaprawa Quick Mix o której wspominałem we wcześniejszym poscie służy do murowania i spoinowania za jednym zamachem. Tak murarze u nas robią całość robót i jest OK.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 06.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ja też kupiłem quic mix, jak wyjdzie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 15.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Czy jest na forum ktoś, kto murował klinkier ręcznie formowany na cement portlandzki? Cegła ręcznie formowana jest bardziej nasiąkliwa niż zwykła i sprzedawca poleca mi quick-mia z trasem, a wykonawca twierdzi, że wystarczy cement portlandzki z plastyfikatorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 18.05.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 podbijam Nikt nie ma doświadczenia z klinkierem ręcznie formowanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts