mateusz0311 24.10.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Witam, czy szklo nadaje sie na podsypanie pod kostke brukowa zamiast gruzu?Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 24.10.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Witam, czy szklo nadaje sie na podsypanie pod kostke brukowa zamiast gruzu? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Tak, tylko trudno będzie zagęścić,..... bezpiecznie. To materiał nienasiąkliwy, nie ulega biodegradacji ani nie zmienia swoich właściwości ze względu na warunki wilgoci i temperatury a wiec zbliżony do ideału jako podbudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz0311 24.10.2016 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Dziekuje bardzo za odpowiedz. Mam tylko watpliwosci czy po czasie sie nie bedzie 'zapadac'? Szklo mam tłuczone, a myslalem zeby zagescic je jezdzac po nim ciagnikiem, ewentualnie wynajac walec-kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 24.10.2016 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Dziekuje bardzo za odpowiedz. Mam tylko watpliwosci czy po czasie sie nie bedzie 'zapadac'? Szklo mam tłuczone, a myslalem zeby zagescic je jezdzac po nim ciagnikiem, ewentualnie wynajac walec-kombinuje Do takiego czegoś to najlepszy piasek( na szkło) warstwa z 5cm i skoczek. Ciągnikiem to wiele nie ubijesz chyba, że ciągnąc walec bo tak do końca nie wiem co masz na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts