karsar 24.10.2016 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Witajcie, jestem zupełnie nowa na forum i potrzebuję pomocy przy aranżacji a właściwie podziale kawalerki 28 m2, tak, aby wynająć ją dla 2 osób (jako oddzielne pokoje). Nie wiem czy taki podział byłby możliwy... W załączniku przesyłam projekt tego mieszkania... Czy taka przeróbka jest możliwa? Będę wdzięczna za Wasze rady...może ktoś mógłby podrzucić jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria870 24.10.2016 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Średnio to widzę, a nie możesz wynająć jakiejś parze? oni nie będą potrzebowali dwóch osobnych pokoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 25.10.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Dokładnie,kawalerka dla pary.Tu jest za ciasno na 2 pokoje pewnie jeszcze dla 4 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts