ofero24_pl 14.05.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Szanowni Państwo, wykonuję świadectwa charakterystyki energetycznej budynków i lokali mieszkalnych (świadectwa energetyczne/certyfikaty energetyczne, charakterystyki projektowe oraz audyty. Cechuje mnie profesjonalizm i terminowość oraz to że posiadam bardzo duże doświadczenie w tym zakresie. Od momentu powstania firmy tj. 2010 r. wykonałem już blisko tysiąc świadectw dla różnego rodzaju budynków.Mój numer uprawnień: 643/CE-WSEiZ oraz nr wpisu do rejestru 5747 prowadzony przez Ministerstwo Transportu, Budownictwa i Gospodarki Morskiej.Świadczę usługi po konkurencyjnych cenach. Cena świadectwa oraz charakterystyki projektowej za dom jednorodzinny o powierzchni użytkowej: do 100 m2 - 200 złod 101 do 200 m2 – 240 złod 201 do 300 m2 - 280 złpow. 300 m2 - 320 zł Cena audytu energetycznego ustalana jest indywidualnie. Ponadto wykonuję świadectwa i audyty dla budynków użyteczności publicznej, usługowych, biurowych, magazynowych, lokali mieszkalnych, budynków wielorodzinnych, zamieszkania zbiorowego, przemysłowych itp. Wystawiamy faktury VAT Zapraszam do współpracy.inż. Mariusz POWIERŻAtel. 608661773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts