BubkiDwa 24.10.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Musze sie zdecydowac...Albo garaz dolaczony do domu i wiecej miejsca od strony poludniowej na taras albo wiata, co wiaze sie ze zmniejszeniem poludniowej czesci...Prosze o porade. [ATTACH=CONFIG]370955[/ATTACHs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 24.10.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Rób garaż w bryle budynku (najlepiej lekko podgrzewany). Komfort użytkowania o niebo lepszy niż wiaty. Ale muszę Cię zmartwić - wiatę też postawisz za jakiś czas, a w najgorszym wypadku jakąś drewtunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pirson 10.04.2017 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Dokładnie też mam taki garaż w budynku i na prawdę użytkowanie takowego jest bardzo dobre i ja decydowałbym się na taki garaż i do tego jeszcze jak piszesz na taras ci starczy miejsca i wszystko nie ma co kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewN 10.04.2017 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Również szedłbym na Twoim miejscu w garaż, sam miałem ten sam problem i uważam że garaż to znacznie lepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 10.04.2017 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Gdzie bedziesz trzymal opony, rowery, kosiarke, meble ogrodowe, tgrabki, lopaty itp i mase rzeczy, ktore trzeba miec w domu. Zrob garaz na 1,5 miejsca, a za jakis czas z boku wiate.Wiem, ze drogo, ale to na prawde potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewN 11.04.2017 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Dokładnie im większy tym lepszy, przecież będziesz tam przesiadywał czasami pół dnia, miejsce na opony itp Półki na narzędzia, powiększ na bardzo jak możesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 16.05.2017 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Gdzie bedziesz trzymal opony, rowery, kosiarke, meble ogrodowe, tgrabki, lopaty itp i mase rzeczy, ktore trzeba miec w domu. Zrob garaz na 1,5 miejsca, a za jakis czas z boku wiate. Wiem, ze drogo, ale to na prawde potrzebne. Ja dokładnie tak zrobiłem: garaż na 1,5 samochodu i potem własnymi siłami wiata. Jakaś graciarnia w domu być musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 23.06.2017 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Garaż przy domu najwygodniejszy i najpraktyczniejszy. Podzielam zdanie przedmówców, z czasem jakaś miejscówka na graty się przyda. Więc może od razu lepiej i garaż i jakąś graciarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 22.08.2017 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Garaż jest zdecydowanie lepszą i wygodniejszą opcją, ja bym się nawet za długo nad tym nie zastanawiała, chyba że chodzi tu o koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts