DrAko 27.10.2016 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Panie Piotrze. Nie rozumiem tego wpisu o domach pasywnych i Eskimosach. Tak na chłopski rozum czy ten wkład będzie dla mnie ok czy poleci mi Pan coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.10.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Próbowałem Cie potraktować poważnie, ale chyba nie załapałeś...http://forum.muratordom.pl/showthread.php?325641-Palenie-w-szerokim-palenisku&p=7318455&viewfull=1#post7318455 Potem to już typowa forumowa popierdułka. Bielawski wkleja co popadnie, każdy doda coś od siebie i jesteś w czarnej dziurze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrAko 28.10.2016 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 W dalszym ciągu niczego się nie dowiedziałem ale widocznie tak już na tym forum musi być. Przestaję pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_796 28.10.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Panie Piotrze. Nie rozumiem tego wpisu o domach pasywnych i Eskimosach. Tak na chłopski rozum czy ten wkład będzie dla mnie ok czy poleci mi Pan coś innego? Piotr chciał powiedzieć Ci z ogródkami, że tak. Tylko zasugerował do tego jakiś wymiennik. Ja tak tylko w roli tłumacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts