preev 12.08.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 POLSKA, POLSKA do bojuuuuuuuuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 12.08.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Co mi tam Olimpiada jak Lech przegrał w pucharach na wyjeżdzie z Goroznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.08.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Przegrali bo mieli mniejsze motywacje niż Czeczeni.Jak się Czeczeną uda przebić to spierd... z samego serca wojny domowej.Jakby nasi mieli się tam po przegranej przeprowadzić to by biegali jak z biegunką, albo i czym innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.08.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 preev to było: "Do boju Posko o o! " Ludziska co oni mogą wywalczyć jak główny sponsor imprezy to Teleporażka Polska S.A., to już sama nazwa obliguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.08.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 My tu gadu gadu, a tylko patrzeć jak rozpalą ognisko. No i to dopiero będzie siedzenia przed tv.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.08.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Górniakowa karierę skończyła......Kto zaśpiewa hymn?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Może ten pan który śpiewa " Do boju Polsko o o ! " ? Będę kibicować wszystkim polskim sportowcom a zwłaszcza tym co mają coś wspólnego z wodą ( pływacy , kajakarze ) bo sama kiedyś trenowałam pływanie a poza tym jestem zodiakalną Rybką Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 13.08.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Górniakowa karierę skończyła...... Kto zaśpiewa hymn?! może ktoś z Idola, same talenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.08.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Ludzie no co wy, mieli by tak wszystkich uczestników hymny grać i co zwrotka to przewa na reklamę. Kto to kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 13.08.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Ludzie no co wy, mieli by tak wszystkich uczestników hymny grać i co zwrotka to przewa na reklamę. Kto to kupi? w TV reklama, a widz po piwko do lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 13.08.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Ciągnie wilka do lasu, eee to znaczy raczej wodnika do wody ( i ryby też) Otylia J. mój typ na mistrzynię olimpijską. Ten wodnik to ja ma się rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 A co z tymi biedakami na stadionie ? Oni w tym upale " odjadą " jak im zaczną te hymny śpiewać Tak , Otylia to też mój typ ( ale tylko na medal bo generalnie w paniach nie gustuję ) Pozdrawiam wszystkich kibiców zwlaszcza tych wodolubnych Maxtorka PS . Muszę uzupełnić zapas piwa w lodówce bo jak się nam rozśpiewają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.08.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 "Wszystko mi mówi, że mnie ktoś po..." ...pycha do alkoholizmu w miesiącu prohibicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 13.08.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 "Wszystko mi mówi, że mnie ktoś po..." ...pycha do alkoholizmu w miesiącu prohibicji. jeśli nie wykryją to "no problem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.08.2004 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Jutro będzie u mnie Piotruś Rysiukiewicz ( sztafeta 4x400) czy mam mu przekazać zyczenia od Forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Ew-ka ,oczywiście , przekaż Piotrusiowi Rysiukiewiczowi ( przepraszam za poufałość ) nasze gorące pozdrowienia i życzenia rekordu świata i olimpijskiego złota . Trzymam kciuki za wszystkich naszych olimpijczyków . Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 14.08.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Dziś zaczyna pani Renata Mauer-Różańska (pistoletem z 10m) - trzymam kciuki, chociaż sam nasz mistrzyni mówiła, że w tej konkurencji nie czuje się faworytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.08.2004 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Nasza M-otylia ma ogromne szanse na złoto - weszła z najlepszym czasem i rekordem życiowym -PŁYŃ DZIEWCZYNO ,PŁYŃ PO ZŁOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 No , Otylia jest "simply the best" Tak trzymać !!! Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.08.2004 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Piotr R. bardzo dziekuje za pozdrowienia, sam czytuje Muratora ( gazetę) i prosi wszystkich o gorący doping ( sztafeta walczy 27 sierpnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts