Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Igrzyska Olimpijskie - komu kibicujecie?

Ew-ka

Recommended Posts

Jeszcze się nie skończyły, a już marudzą. Przecięż pisałem, że ilość to niekoniecznie jakość. Ale dobrze, że młodych biorą, może się działaczom coś pozmieniało w głowach.

Za 4 lata będzie jak znalazł.

A z pierwszych miejsc za pudłem patrząc przez pryzmat naszych zachęt dla sportowców, których nie mozna odsprzedać do obcych klubów to się moim zdaniem należy cieszyć, tym bardziej, że nie słyszłem o jakiejś systematyce doboru i selekcji, a tylko o likwidacji szkół sportowych i prawie pełnej partyzantce.

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny gratulacje. Cy w pływaniu, czy w szermierce, czy w myciu garów jesteście najlepsze. :lol:

Ale mi się dostanie zaraz za szczerość. :( :wink:

lubię Was

No wlasnie, odnosnie skoku o tyczce, ktory byl bardzo emocjonujacy zreszta :D Odnioslam wrazenie, ze nasze zawodniczki zaprezentowaly calkiem inne podejscie do porazek. Kiedy Ania Rogowska stracila poprzeczke, przy nastepnym skoku widac bylo u niej mobilizacje, bojowosc i taki blysk - "Co, ja nie skocze?", natomiast kiedy to samo przytrafilo sie Monice Pyrek, to po niej widac bylo niepewnosc i "o, na pewno mi sie juz nie uda". Moze jestem niesparwiedliwa, ale w Ani bylo wiecej ognia do walki i super, ze to ona zdobyla medal. A Isinbajewa to dopiero byla klasa i jakie dawkowanie emocji :lol: