swistak 14.10.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 ...bardzo chcialabym zobaczyc ten twoj domek... no to zapraszamy!!! ...niestety nie moge znalezc twojej ulicy w Lomiankach... Błąd w zaproszeniu:) Sadowa - to nie ulica tylko dzielnica w Lomiankach (mniej więcej na wysokości Witek Centrum). a nasz domek stoi przy ulicy Turystycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniśka 15.10.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 jak sie ciesze ze tak szybko odpowiedziales... czy moge jutrorano (sobota) ? podam ci priva to wyslij mi dokladny adres. Pzdr Aniśka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 18.10.2004 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Cześć wszystkim, znowu miałem chwilkę, żeby zajżeć an forum i oczywiście nie mogłem opuścić tego wątku Przypominam, mam Wierzbę II pod Warszawą (na wschód, okolice Konika Nowego) w stanie surowym i służę pomocą (również przyjmuję wycieczki ). Było kilka zmian, ale do odważnych świat należy! Pozdrawiam DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 30.10.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Witam jeśli macie jakieś foty Waszych wierzb to zachęcam do ich dodania.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekZ 04.11.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Cześć Wierzbowicze!Przyznam,że troszeczkę zaniedbałem śledzenie wątku Wierzby II.Mam już domek w stan surowym ale jeszcze bez okien (czekam do Wiosny), obecnie jestem na etapie grodzenia działki (TO JEST NIESAMOWITY WYDATEK!!!!) Dla tych którzy nie pamietają przypominam że buduję w okolicach PłockaSpróbuję załączyć jakieś fotki (o ile dowiem sie jak to tutaj zrobić)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 05.11.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Jakbys mógl to podziel sie to wiedzą ze mna bo tesz mam fotki lecz niewiem jak je zamieścić.Jakby mógł Pan powiedzieć jaki ma Pan dach(materiał)jak cena była i ile wyszedł cały z oknami dachowymi .Ja prawdopodobnie rezgnuje i zostawiam 5 lub 6.Mam jeszcze do Pana pytania ale zapomniałem jak tylko sobie przypomne to je przytocze.Pozdrawiam KUBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientekpl 08.11.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 http://www.ajanet.pl/CIMG0051.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorka1 19.11.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Czes nowa wierzbianka dolacza do szczesliwcow pieknego projektu. jesli mozna to prosze o calkowity koszt pod klucz takiej wierzby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorka1 26.11.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 nasza wierzba powstaje w Świebodzinie mamy juz fundamenty ,reszta na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 10.12.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Witam, cieszę się, że jest trochę doświadczonych realizatorów Wierzby II, ponieważ już wkrótce zamierzam dołączyć do tego grona. Właśnie rozpoczynam etap adaptacji projektu i serię pytań do samej siebie, może na niektóre pomożecie odpowiedzieć: 1. czy garaż o szerokości wewnątrz 516 cm nie będzie za wąski na dwa samochody, załóżmy średniej wielkości, 2. czy rzeczywście ten garaż jest stosunkowo "krótki", że było sporo chetnych na jego wydłużenie - mój w projekcie ma 516 cm (w sumie jest kwadratem 516*516) - może jakieś sugestie w tym względzie, 3. czy ktoś budował bez wykusza? - mam taki zamiar, ale zastanawiam się jak to wygląda w praktyce - taka prosta, ciągła ściana - może mogę liczyć na jakieś fotki. P.S. Bardzo mi się podobają wykusze, ale raczej bedę musiała z niego zrezygnować ze względu na wymiary działki. To na razie tyle, licze na podpowiedzi i bardzo pozdrawiam wszystkich wierzbowiczan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 04.01.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witam Wszystkich w Nowym Roku Adria - ja zrezygnowałem z wykusza w projekcie (poszeżyłem garaż i pokój do uzyskania prostej ściany) ale dołożyłem wykusz w miejscu okna w salonie. Jeśli Ci bardzo zależy mogę spróbować wrzućić jakieś fotki. Pozdrawiam DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 05.01.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Darek Rz - taaaaak, bardzo mi zależy na tych fotkach, szczególnie tej ściany bez wykusza, ale chętnie zobaczę wszystko co masz. PS. tak jak pisałam, chciałabym mieć wykusz, ale nie mogę sobie na niego pozwolić, bo dom bez wykusza jest już na styk.A czy ty wydłużałeś też garaż i wstawiałeś ściankę kolankową na poddaszu.I Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 05.01.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Tak, wydłużyłem garaż i poszeżyłem. Podaj jakąś emalię, to Ci wyślę te zdjęcia, bo nie za bardzo wiem, jak je umieścić na forum, poza tym są dość spore.DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 05.01.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Wysyłałam moją emalię na adres prywatny, ale chyba coś nie tak.czekam zatem na fotki i pozdrawiam adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 07.01.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam. Zaczynam "Wierzbić" od wiosny i mam prośbę. Jeżeli ktoś posiada swoje fotki tegożesz obiektu to bardzo proszę o mailiki. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FigoFago 10.01.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam Wierzbowiczów, To pytanie było już zadawane ale jakoś nikt na nie nie odpowiedział: - Czy garaż jest na tyle szeroki by zmieściły się 2 samochody?- Czy taras jest wystarczająco zadaszony by można było na nim siąść w czasie deszczu? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 12.01.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 no właśnie - ten garaż !!! - ja też prosiłam o jakieś szczególy w tej kwestii i nic...Czy jest ktoś kto wie, czy w garażu o szerokości 516 cm da się zaparkować dwa samochody średniej wielkości bądź jeden duży i mały. Może są już jacyś użykownicy takiego.Chyba będę musiała pomierzyć i potrenować na jakimś parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 19.01.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam serdecznie Wszystkich Forumowiczów:-) Jestem szczęśliwą posiadaczką projektu Wierzby II nio i domku w stanie surowym zamkniętym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jeżeli chodzi o sam projekt to wprowadzilismy z mężęm parę zmian:1. Podnieśliśmy dach - tzn. nad stropem dołożyliśmy jeden pustak i cegłę (budowalismy z Porothermu) dzięki czemu dolne okna nie są tak bardzo zasłoniete przez dach, nie pada na nie cień a góra jest trochę wyższa, oczywiście słupy na górze też zostały wydłużone...2. Na dole zamontowaliśmy trochę większe wymiary okien niż w projekcie, a na górze zrezygnowaliśmy z jednego okna w pokoju (w tym co były 3)3. Z pokoju który miał 10 m zrobiliśmy garderobę, ałazienkę powiększyliśmy kosztem garderoby, dzięki czemu uzyskaliśmy w garderobie wnęki na szafy. Zrezygnowaliśmy z osobnych drzwi do garderoby i łazienki, do "naszego kącika" wchodzi się przez sypialnię, z sypialni nie ma drzwi do garderoby tylko duży "otwór z łukiem" a z garderoby są drzwi do łazienki.4. Powiększyliśmy trochę małą łazienkę na dole.5. Powiększyliśmy łazienkę na górze, mamy teraz zrobione miejsce na prysznic (powstała taka wnęka gdzie będą potrzebne tylko szklane drzwi)....pozdrawiam...Czy ma ktoś może jakieś pomysły na wykończenie wierzby w środku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts