asieńka 18.02.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 wszystkich, którzy chcą zobaczyć parę zdjęć wierzby zapraszam na stronę http://www.domnahoryzoncie.pl...trzeba wejść do klubu internetowego, zalogować się jako gość i przejść do galerii zdjęć...jest tam parę fotek wierzby IIpozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 18.02.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam mam pytanie buduję wierzbe II odbicie lustrzane.I interesuje mnie ile wchodzi na nia dachówki robena .Dzieki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 18.02.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam !!!Darku RZ powinniśmy zagrać w totka !!!! pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 22.02.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Po długich poszukiwaniach i lekturze forum zdecydowaliśmy się na budowe Wierzby II - bardzo chcielibyśmy zobaczyc ten domek. Czy mozna kogoś z was odwiedzić? Bylibyśmy bardzo wdzięczni. Będziemy budowąć w miejscowości Marianów, jakieś 30 km od Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 11.03.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 do Asieńki,w jaki sposób powiększyliście tę łazienkę na górze, że powstała wnęka, do której potrzebne są tylko szklane drzwi? - interesują mnie takie funkcjonalne i ekonomiczne rozwiązania.Na dole mamy takie same rozwiązania, z tym że drzwi do garderoby i łazienki z korytarza.Pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 11.03.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Jeszcze jedno do Asieńki,czy mogłabyś mi udostępnić na priva info w sprawie kosztów robocizny stanu surowego otwartego (tzn. z dachem bez stolarki), najlepiej odzielnie mury i odzielnie dach. Rozglądam się za ekipami i chciałam się zorientować w cenniku. Dzięki.adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 11.03.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 ściankę, która jest w projekcie równo z kominem albo nawet przed kominem zrobiliśmy za kominem i tym samym uzyskaliśmy troche dłuższy "hol" na górze, a jeżeli chodzi o tą wnękę w łazience, to do tej cofniętej ściany za kominem dobudowaliśmy prostopadle kawałeczek ścianki i powstała wnęka na prysznic tak że będą potrzebne tylko szklane drzwi jako wejście... nie wiem czy coś z tego rozumiesz... trochę namotałam, ale nie wiem jak mam Ci ti opisać...może spróbuję naszkicować i prześlę Ci mailem... ściana za kominem została cofnięta tylko do drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 11.03.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 z tego co pamiętam to ekipa za dach wzięła od nas 10 tys. za robociznę - więźba, położenie dachówki, kominy, wstawienie okien, rynny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 11.03.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 kurczę, naprawdę nie wiem za bardzo o co chodzi - jak patrzę na projekt to u mnie wszystkie ścianki są za kominem...??? Niewiem, może być też tak, że mam trochę zmeniony projekt przez Biuro, mam bardzo świeży. Więc reflektuję na ten szkic.pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 12.03.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jesli można wiedziec jaka i za ile .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 18.03.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam serdeczniezastanawiamy się z mężem nad budową Wierzby I, ile planujecie na tą inwestycję?Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 23.03.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam wszystkich przedświatecznie!czy ktoś z was budował Wierzbę II z silikatów?...mam taki zamiar i zastanawiam się nad grubością bloczków.Pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 08.04.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Jeśli macie jakies zdjęcia swoich wierzb to zachęcam do pokazania ich an forum.A tak wogóle jak sie je tam umieszcza bo mam kilka zdjeć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 11.04.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Ja nie wiem jak się umieszcza, ale chętnie byśmy zobaczyli. Ja poza tym nie mam jeszcze stojącej Wierzby, więc tym bardziej ciekawość mnie pali i nie obraziłabym się, gdyby w razie trudności zamieszczenia zdjeć twojej Wierzby na forum dostałabym je na priva.Pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 17.04.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 To prosze o jakiegois meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 18.04.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 kamrejare,wysyłałm już swój adres na twoją skrzynkę, Pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Witam pięknie wszystkich wierzbian Niestety nie miałam zbyt wiele czasu na pisanie ,bo byłam zajęta głównie budową,ale moja Wierzba już stoi i co najważniejsze od dwóch miesięcy mieszkamy .Chętnie w miarę możliwości służę pomocą.Zmian było trochę więcej niż planowaliśmy,bo pewne sprawy wychodziły w trakcie budowy,ale wszystkko wyszło ok i bardzo jestem zadowolona z wyboru tego projektu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 17.05.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam.jestem na etapie sian fundamentowych i mam dylemat. Muruję je z bloczków fundamentowych i nie wim jak wyprowadziść posadzkę garażu, czy też próg wjazdu garażu względem pozostałych ścian fundamentowych? Czy niżej, czy na równi? Jeżeli niożej to o ile? Sciany fundamentowe planuję wznieść do wysokości 0.5 metera, więz wjazd byłby za stromy. Poradźcie proszę.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamrejare 17.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ja miałem co prawda lany ale poziom był taki sam an całym domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 03.06.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja miałem co prawda lany ale poziom był taki sam an całym domu!! a czy wysokie miałeś sciany fundamentowe? Ja mam na wys. 0,5m od powierzchni ziemi. gdybym zrobił wjazd do garażu na takiej wysokości byłby za duży spadek. Sąsiad tak zrobił i nie ciekawie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts