Pepe 04.08.2003 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Ja mam CREATON MAGNUM miedziana angobowana, tyż pikna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Proszek 04.08.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Zastanawiałem się nad creatonem, ale miał mniej zamków i troszkę bardziej krzywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Proszek 04.08.2003 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Creaton o którym pisze był w promocyjnej wersii z tamtego roku, stary model, nowy podobno znacznie lepszy. Kusiła mnie gwarancja, bardzo długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Proszek 04.08.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Ile płacisz za tynki i jakie zastosowałeś ogrzewanie jak możesz to odpisz. Już za parę dni będę miał zdjęcia to mogę zaprezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 04.08.2003 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Za tynk maszynowo Knauf zapłace 18zł netto za m2. Ogrzewać miałem głównie kominkiem i prądem, ale będzie jadnak podciągnięty gaz, bo akurat budują gazociąg. Kominek jednak pozostanie ale z mniej rozbudowanym rozprowadzeniem. P.S. Mój creaton to też starszy model, ale jest wręcz idealny i b. ładny. Za poj sztukę płaciłem po niecałe 4zł, ale cały komplet kosztował mnie ok. 21tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Proszek 05.08.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Widać miałem niedobrego dostawcę creatona, boten który oglądałem był krzywy.Czy podnosiłeś górną kondygnację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 08.08.2003 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Nic nie podnosiłem, niczego praktycznie nie zmieniałem w projekcie tylko trochę w technologii. Nasza Wierzba jest ładna i zgrabna, a podniesienie jej nawet chodziło mi po głowie, ale zrezygnowałem. Pokoje na poddaszu i tak są piekne , jasne i przestronne. A widać to dopiero teraz jak już są regipsy i tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 26.08.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Pepe - nie pamiętam - czy garaż masz podwójny? Czy jest szansa, że wjadę do niego jako druga osoba bez obtarcia drzwi ? Bo na razie wjazd do garażu wyglada mi tak wąsko, że powiedziałam mężowi, że ja będę zawsze wjeżdżać jako pierwsza a on niech się potem martwi i "koryguje" . Jakie są Wasze wierzbowe elewacje? U nas będą okna i drzwi brązowe drewniane, cokoły i kominy - klinkier czerwono-brązowy, dach grafitowy, ściany jasnożółte. Czy macie jakieś najnowsze zdjęcia zaawansowanych wierzb?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 03.09.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Halo? Co z Wami? Wybudźcie się z letniego snu i powiedzcie co w Waszych wierzbach w trawie piszczy? Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 05.09.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Witam, tak sobie czytam wasz wierzbowy II wątek gdyż na moim wierzbowym I jak po letniej suszy i nasuwa mi się pytanko do budujących w Ytongu 36,5. Jak zamierzacie zamontować bramy garażowe????My postawiliśmy Wierzbe I ze wspomnianego materiału natomiast garaż wolnostojący powstanie w przyszłości prawdopodobnie z czegoś bardziej trwałego. Skoro istnieje spory problem z montowaniem szafek kuchennych, umywalek...itp to co bedzie w przypadku bramy garażowej. Chyba, że nie znając szczegółów konstrukcyjnych waszych projektów pominęłam cos istotnego - np frontowa ściana z innego materiału. pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek11 07.09.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Zgodnie z projektem po bokach i na górze otworu bramy są słupy betonowe i podciąg -i nie ma problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 10.09.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Pyzia Ja prawdopodobnie wybiorę kolory identyczne lub bardzo zbliżone do tych na zdjęciach Wierzby II w katalogach projektów. Brązy, beże, miedź, itp. to są moje ulubione kolory. Wczoraj wybrałem kolor dachówki - czerwona miedź RuppCeramiki, a ceła reszta w przyszłym roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz Oprawka 02.10.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Witam. Jestem dumnym lecz trochę zmęczonym właścicielem wierzby II w stanie surowym zamkniętym w trakcie prac wykończeniowych. Zmęczenie nie wynika z opatrzenia domkiem lecz procesu budowy przez krajowych majstrów, których zmieniałem trzykrotnie. Jeśli macie państwo pytania proszę o kontakt na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszO 02.10.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Witam. Jestem dumnym lecz trochę zmęczonym właścicielem wierzby II w stanie surowym zamkniętym w trakcie prac wykończeniowych. Zmęczenie nie wynika z opatrzenia domkiem lecz procesu budowy przez krajowych majstrów, których zmieniałem trzykrotnie. Jeśli macie państwo pytania proszę o kontakt na forum. Po zmianach rejestracyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 28.10.2003 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Witam po wiekach nieobecności Moja Wierzba jest na etapie budowy więźby, niestety ekipa ma małe pojęcie o tej czynności Ale jakoś idzie... Zgodnie z wcześniejszymi groźbami na forum dołożyłem 2 cegły ścianki kolankowej i przedłużę okap. Możecie mi wskazać jakiś wątek traktujący o dachówkach, bo nie mam pojęcia jakie wybrać, ba, nawet nie wiem z czego można wybierać! DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Proszek 29.10.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 ja wybrałem dachówkę firmy Viekor L-15 ale produkowaną w Niemczech, jest znacznie lepsz i przedewszystkim prosta.Jerzeli chcesz to odwiedź moją stronę i zobacz dachówkę. Pozdrawiam Wiesiek Proszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 29.10.2003 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 A ja Creaton MAGNUM w kolorze cegła, angobowana. Prezentuje się wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Proszek 30.10.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 ale ma mało zamków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszO 03.11.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Witam po wiekach nieobecności Moja Wierzba jest na etapie budowy więźby, niestety ekipa ma małe pojęcie o tej czynności Ale jakoś idzie... Zgodnie z wcześniejszymi groźbami na forum dołożyłem 2 cegły ścianki kolankowej i przedłużę okap. Możecie mi wskazać jakiś wątek traktujący o dachówkach, bo nie mam pojęcia jakie wybrać, ba, nawet nie wiem z czego można wybierać! DarekRz ja wybrałem Robena falistą, ceglastą. wygląda nie najgorzej. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 03.11.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Dzięki wszystkim za odpowiedzi na temat dachówek, ale nie chodziło mi o to, co wybraliście, tylko gdzie znaleźć informacje na temat tego, co jest doatępne. Mimo wszystko dzięki. Piszmy teraz o naszych Wierzbach DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts