preev 11.08.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 kafelkarz wkleił mi lustro pomiedzy kafelki na silikon i to lustro zaczęło pomału pękać (łazienka jest zrobiona z zielonych płyt GKB na stelażu z profli stalowych) stwierdziłem no nic, jak pęknie do końca wstawię w to miejsce kafelki i po prostu powieszę nowe lustro na kołku ale teraz to pęknięcie przeszło na sąsiadujący z lustrem kafelek i nie wiem co robić nie wiecie może dlaczego to tak pęka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.08.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Mi się nasuwa, że płyty są słabo przymocowane, bo wyglada na to, że ściany Ci się ruszają. Aż poszłam obejżeć swoje płytki. Nic u mnie się nie dzieje. też mam płytę, a na niej tynk maszynowy i na tym płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.08.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 budynek siada a do tego ty możesz mieć źle zamontowane płyty gdzei jest ta łazienka na piętrze czy na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newniek 11.08.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ja też mam takie lustro z kawałków wklejone między glazurę i też mi niektóre płytki pękają. A ściana jest z normalnej cegły. Glazura nie pęka. Może to wina tego, że dałem zwykłe lustro przycinane u szklarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 11.08.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Mam lustro 90*120 (normalne przycinane przez szklarza) na ścianie całej w kafelkach (cegla K3, tynk cem.-wap.) i NIC się nie dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 11.08.2004 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 budynek siada a do tego ty możesz mieć źle zamontowane płyty gdzei jest ta łazienka na piętrze czy na parterze to jest na parterze jeżeli coś to da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.08.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 budynek siada a do tego ty możesz mieć źle zamontowane płyty gdzei jest ta łazienka na piętrze czy na parterze to jest na parterze jeżeli coś to da w jednym z ostatnich muratorów jest instrukcja kładzenia płyty GK - powinna byc dyletacja na górze i na dole jeżeli masz ją wstawioną na wcisk u góry lub i u góry i na dole to może strop ją teraz dociska i efekt jak napisałeś wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts