ofero24_pl 07.06.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Udrażnianie Przepychanie Zlewozmywaka Rur WC Umywalki Profesjonalne przepychanie udrażnianie sprężyną mechanicznąz wymiennymi końcówkami które usuwają tłuszcz, rozbijają zatory.Jeżeli posiadasz problem z zapchanym zlewem zlewozmywakiem, zapchaną umywalką, zapchanym wc, koniecznie zgłoś się do mnie!Hydraulik udrażnianie rur, syfonów, usługi hydrauliczne dla domu i biura.Na mojej witrynie internetowej będziesz miał możliwość zapoznania się z moją szczegółową ofertą. Od poniedziałku do soboty od 8:00 do 22:00TEL 503 901 700 Mokotów, Bielany, Bemowo, Ursynów, Białołęka, Grochów, Gocław, Marysin, Saska Kępa, Wola, Wawer, Wilanów, Rembertów, Powiśle, Kabaty, Ursus, Włochy, Tarchomin, Wesoła, Ochota, Targówek, Sadyba, Żoliborz, Anin, Miedzeszyn, Międzylesie, Radość, Falenica, Praga Południe, Praga Północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts