Oldswan 11.08.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 czy ktos z Was ma takie okna (PCV), albo zna opinie ich użytkowników? Dostałem interesująca wycenę, ale jestem ciekaw zdania tych co już je użytkuja jakiś czas. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 13.08.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Witam! Ja mam okna firmy Okfens i użytkuję je od trzech lat. Nie będę rozpisywał za wiele bo okna są OK! Nie zaobserwowałem żadnych wykrzywień, spaczeń, zwichrowań. Okna zamykają się bez zacięć, oporów. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 13.08.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Okna z OKFENSU, są na wyposażeniu m.in. Sejmu i innych obiektów rządowych w Warszawie. To chyba cos mówi. Bo Warszawka z założenia nie bierze niczego taniego i kiepskiego - tam wszystko musi być the best (a przede wszystkim CENA). Okna OKFENSU i AP Żory to ta górna półka na śląsku (ta najwyższa - i cenow i jakościowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon Szymonowicz 13.08.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Byle nie okna z Jar-Ekohttp://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31519 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 13.08.2004 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Okna z OKFENSU, są na wyposażeniu m.in. Sejmu i innych obiektów rządowych w Warszawie. To chyba cos mówi. Bo Warszawka z założenia nie bierze niczego taniego i kiepskiego - tam wszystko musi być the best (a przede wszystkim CENA). Okna OKFENSU i AP Żory to ta górna półka na śląsku (ta najwyższa - i cenow i jakościowo). tak masz racje - warszawka zwlaszcza ta blizej żloba byle czego nie bierze OKFENS jest znana i dobra firma - Pchelek juz kilka razy chwalil ja w "szukam dobrych okien" tak wiec skoro on zastrzezen nie ma sadze ze Oldswan tez bedzie z nich zadowolony. Wracajac jeszcze do tej warszawki - sejm to jedno a inne budynki rzadowe to co innego i tam najwiekszym wzieciem cieszylo sie Schuco AS- zaczynajac o Ministerstwa Budownictwa, przez Ministerstwo Energetyki, Ministerdstwo Finansow czy tez Ministerwsto Infrastruktury - i jeszcze klika innych o ktorych nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.07.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 to dopiero początek lawiny jaka przed namiNiestety, niektórym się wydaje, że cena zdziała cuda - a później okazuję się że CCC i owszem, ale produkcja po kosztach nie pociągnie zbyt długoJest wiele firm bojących się realnej ceny - wcześniej czy później pójdą śladami tych które teraz idą pod młotek. Takie co nie są spółkami i dokapitalizowane z środków własnych właścicieli - przeżyją i się podniosą - reszta... koniec ich bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 05.07.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 to Was wszystkich przebiję mam stolarkę okfensu " panorama się to chyba nazywało" od 97roku czyli prawie 15 lat i wszystko jest OK! okucia ROTO ,jak się je tylko przesmaruje to są nie do zajechania. Jedynie wymieniłem zestawy szybowe na ciepłe 1,1w/m bo oryginalne miały 2,8w/m rosiły się zimą i wiało chłodem. Tworzywo od zewnątrz odrobinę pożółkło. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts