Dorota2 11.08.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Czy warto polozyc na sciane w kuchni male kafelki, takie jak sa w sklepach? Czy jepiej dac wieksze, takie normalne? I jak powienno to wygladac kolorystycznie, czy na scianie jasniejsze, a podloga ciemniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.08.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ja mam w kuchni 10x10. A na podłodzie 30x30. BARDZO to ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 11.08.2004 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 No wlasnie sie nad takimi zasatanawiam. A masz jeszcze jakis maly dekorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.08.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 To są te płytki:http://www.cerkolor.com.pl/natura.html do tego dekory ITAKA (też są na www). Dodołałam do nich COTTO (te pomarańczowe) - bardzo ładnie ożywiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.08.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Tzn ja mam kolor OLIWKA, bo tego nie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 11.08.2004 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Podoba mi sie, a jaki kolor mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.08.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Kuchnia będzie murowana z klinkieru, jest w trakcie robienia.. Powyżej kafli tynk strukturalny. Mamy już postawione murki z klinkieru, na to pójda blaty drewniane, częciowo wyłożone kafelkami (chyba COTTO). Po prostu lodówka, kuchenka i zlew stoją między sciankami z klinkieru, a reszta przestrzeni to będą półeczki, na nich kosze itp - do końca nie wiem, bo ... improwizuję Nie mam za dużo kasy a to jest niedrogie i orginalne rozwiązanie. Kuchnia (i dom) w stylu raczej rustykanym/wiejskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 11.08.2004 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Brzmi niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 11.08.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Czy warto polozyc na sciane w kuchni male kafelki, takie jak sa w sklepach? Czy jepiej dac wieksze, takie normalne? I jak powienno to wygladac kolorystycznie, czy na scianie jasniejsze, a podloga ciemniejsza? Warto! W typowej zabudowie kuchennej pomiędzy górnymi a dolnymi szafkami nie masz znów tak wielkiej przestrzeni, małe płytki tam będą wyglądały korzystniej, niż dwa i pół rzędu normalnych, możesz też poszaleć z dekorami, przy dużych płytkach raczej będzie ciężko. A kolorystycznie? To już wedle gustu, ja chyba jasną podłogę bym odradzał natomiast stanowczo przestrzegam przed jasną (zwłaszcza białą!) fugą na podłodze. Jasne to jest niestety krótko, a wydrapywanie fugi w celu jej zmiany na ciemniejszą co prawda jest możliwe do zrobienia, ale jest to czynność baaaardzo upierdliwa. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.08.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Wiesz, chętnie pokaże fotki jak coś fajnego z tego wyjdzie...... Sama jestem ciekawa efektów Póki co płytki bardzo mi się podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 11.08.2004 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Bardzo chetnie zobacze jakies zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.08.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 OK Umowa stoi. Chyba, że ... nie będzie co pokazać a ja się zapłaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 U mnie w kuchni na podłodze jest beżowy gres 45 x 45 cm, glazura na ścianie będzie mniejsza też jasna bo mamy ciemne meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 11.08.2004 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 My też chcemy ciemniejsze meble, do tego beż by pasowal, a jakie blaty? Dopasowane do podlogi mniej wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Blat mam w kolorze calvados - takiego samego koloru są meble. Jeszcze nie wiem jakie będą fronty albo olcha albo calvados. Nie mogę się zdecydować a że mebelki robi mój mąż i fronty będziemy kupować na końcu to nie muszę się tak szybko decydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts