Wojtek62 13.08.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Olka,zdjęcia wysłałem,podesłałem również zdjęcie ewentualnego narzeczonego dla Twojej córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 13.08.2004 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 wojtek zdjecia mam Balustrada - piękna tylko .... moja córcia to by miała radochę, wspinanie się po niej, zjeżdżanie, fikołki itp. co do narzeczonego - oki biorę go. Widzę że ma diabełka w oczach, tak jak moja córcie hahahahha Czy to może Twój synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.08.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Olka,to przykład mozliwości aranżacyjnych,chłopak rzecz jasna mój - chodzące tornado podeślę Ci jeszcze inne zdjątka z aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Olka ,zdjęcia są w Dziennikach budowy , tytuł wątku " Pod lasem " na str. 2 Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.08.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5059tu znajdziesz zdjęcia o których pisze Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 13.08.2004 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 wojtek dzięki. w koncu widzę fajne podoba mi się, tylko dużo roboty z tym - chyba. Pokażę mojemu mężowi czy da radę takie cudo zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.08.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 olka,roboty troszku jest ale bardziej wymaga to cierpliwości i umiejetności wyklejania taśma ściany.a ajk mój daszek Ci sie widzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 13.08.2004 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 wojtek dach fajny - chyba nizła awangarda ładna dachówka - kształt i kolor Te ściany w pokoju świetnie pomalowane. Dobry pomysł. Ja mojej Amelce chcę namalować staw lub morze, rybki, zwierzątka itp. Ona to lubi. SłuchajChyba bardzo blisko sąsiadów macie budowane domki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.08.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Olka,awangarda? - hahahahaha,wrzuce Ci kolejna fotę potwierdzająca twoje słowadomek z elementami fengshui, więc większość elementów zaokrąglonychja mam odległość od granicy 4m i sasiad chyba teżna focie tak wygląda jakbyśmy byli metr od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 16.08.2004 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 wojtek wysłałam ci maila ale chyba nie doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts