sobier 11.08.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Przymierzam się do zakupu tego projektu, proszę o opinie i ewentualne uwagi. http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=359 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.08.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ładny dom.Ja jednak wybrałem Polę z Archipelagu,niewiele większa pow.użyteczna a zwróć uwagę o ile większe sypialnie i salon.To "wole oko" w dachu wymusza(acz niekoniecznie) użycie drogiej,pracochłonnej karpiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobier 12.08.2004 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Może masz rację, tyle że mojej żonie bardzo się podoba właśnie wole oko.Twój projekt też jest interesujący, tylko pomieszczenie gospodarcze mogło by byś przy garażu, ale to moje zdanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 12.08.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Każdy dom ma minusy.Ja wybieram tak długo,że zgłupiałem.Żeby rozwiązać dylemat,wyszczególniłem warunki jakie dom powinien spełniać, co jest dla mnie ważne,co w nim powinno być.Ustaliłem bardzo szczegółową punktację za wszystko i porównałem ze sobą kilkanaście projektów,które wstępnie wybrałem.Wygrała Daria z Archipelagu jako dom najbardziej praktyczny i kompromisowy(ciekawy projekt przyjrzyj się).Ale wybraliśmy Polę,która zajęła 2 miejsce,bo nam się bardziej podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobier 12.08.2004 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 My też już wybieramy i wybieramy, powoli głupiejemy, ale do końca sierpnia musimy zdecydować. Trzeba będzie w końcu na coś się zdecydować i zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts