szkutnik 02.11.2016 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Drążek, uchwyty do dipsów, stojaki na sztange+sztanga+obciążenie koszt kilka stów i robimy wszystkie najważniejsze ćwiczenia Edytowane 2 Listopada 2016 przez szkutnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 02.11.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 uchwyty do dipsów Jak zalewacie strop, to pamiętajcie, żeby przypomnieć murarzowi o uchwytach do dipsów, cokolwiek to znaczy, ale brzmi poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkutnik 03.11.2016 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 aj tam brzmi poważnie....kiedyś to na lekcjach WF dzieci ćwiczyły pompki na poręczach(dipsy), teraz to palce na smartfonach ćwiczą. Ale fakt, jak ktoś ma ścianę z GK to może mieć problem tym bardziej że społeczeństwo jakieś takie "większe" niż kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takiWaćpan 03.11.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Domowa siłka to ekstra pomysł, o ile jest na to miejsce. Co do tej podłogi, to tak jak już wcześniej ludzie pisali kafelki absolutnie odpadają. W końcu będziesz tam miał ciężkie elementy typu hantle itp. Coś spadnie i po płytce. Najlepsza będzie jakaś wykładzina z tworzywa sztucznego, najlepiej o właściwościach antypoślizgowych dla większego bezpieczeństwa. Maty też jak najbardziej wskazane, choćby miejscowo tam, gdzie będą stały sprzęty. Jeśli chcesz mieć tam elementy wymagające montażu ściennego, to zwróć uwagę na solidność połączeń, ważne, żeby zrobić ładny otwór w ścianie za pierwszym razem. U mnie ostatnio królują wiertła z muntech24, mam już po dziurki w nosie chińskiego badziewia z casto***. U mnie warunków do zrobienia siłowni brak - mieszkanie dwupokojowe w bloku. Za to drążek rozporowy sobie umocowałem przy futrynie i do podciągania w sam raz. Zawsze marzył mi się atlas do ćwiczeń, bo jest uniwersalny i da się trenować w zasadzie wszystkie partie mięśni jednym urządzeniem. No ale warunki lokalowe są jakie są, a rozmiarów komórki piwnicznej w bloku nie muszę chyba komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ffee_co 03.11.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Jakby kogoś nadal interesował temat to uważajcie na ławeczki. Często ktoś patrzy na wytrzymałość i jest podane np. 150kg wydaje się dużo ale ludzie zapominają odliczyć swoją masę. A potem pogotowie i zdziwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgierdt 02.02.2018 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Zobacz tutaj http://e-mezczyzna.pl/porady/jak-zrobic-domowa-silownie/ piszą ciekawie jak niskim kosztem zrobić własną siłownię. Niskim kosztem czyli <1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts