kawon 26.10.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Po kilku dniach oserwacji jestem zaskoczony.Zakładając kocioł podajnikowy byłem prawie pewny że będzie trzeba z nim wypić nie jedną połówke. A tu takie miłe rozczarowanie,po podłączeniu dwóch pomp -CWU i CO + 4D wsypaliśmy eko za 730 zeta z neta notabene mój pierwszy i odziwo suchy groszek do zbiornika i podajnikiem na palnik odpalenie i ustawienie PID i tak sobie od kilku dni pyka.No normalnie jestem w szoku.Nie ma sadzy tylko pyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wayne2mike 26.10.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Tylko nie ma z kim pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paluszek21 26.10.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Po kilku dniach oserwacji jestem zaskoczony.Zakładając kocioł podajnikowy byłem prawie pewny że będzie trzeba z nim wypić nie jedną połówke. A tu takie miłe rozczarowanie,po podłączeniu dwóch pomp -CWU i CO + 4D wsypaliśmy eko za 730 zeta z neta notabene mój pierwszy i odziwo suchy groszek do zbiornika i podajnikiem na palnik odpalenie i ustawienie PID i tak sobie od kilku dni pyka.No normalnie jestem w szoku.Nie ma sadzy tylko pyłek. Jaki masz palnik? Ile pali tego groszku? Możesz podać jakieś namiary na niego? Jaki duży piec i ile ogrzewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawon 27.10.2016 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Tylko nie ma z kim pić A to dodatkowy bonus bo alkohol w moim przypadku to obowiązek nie przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawon 31.10.2016 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 (edytowane) Jak uważacie nie za dużo pyłu na wymienniku,może spróbować założyć ''kapliczke''żeby lepiej dopalało? Edytowane 31 Października 2016 przez kawon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawon 08.12.2016 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Założyłem coś w stylu komory dopalającej tylko zastanawiam się czy ten kopczyk nie jest za niski co prawda temperatura podajnika nie przekracza 30* podpowiecie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcus312 09.12.2016 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Jak temperatura spalin w normie wartosc mocy dopasowana to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawon 12.12.2016 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Jeszcze dodam co mnie zdziwiło-mianowicie w tym sterowniku zmieniając granulacje z grubego na drobny diametralnie zmienia się praca stera na +.w ustawieniu granulacji drobna pięknie moduluje mocą wiatraka i utrzymuje temperaturę zadaną.Na ustawieniu granulacji gruba wętylator często wchodził na 100% i zamiast dodawać paliwa to starał się temperaturę podnieść wiatrem miast paliwem.Serwis Techa przytakiwał że granulacja gruba - ekogroszek drobna -miała wychodzi na to że gruba - wysoko kaloryczny drobna - nisko kaloryczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawon 15.12.2016 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Mam prośbe o orginalne ustawienia nadmuchu w sterowniku ST-480 z Pidem i wentylatorem TECH STW70 HAWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ender1 01.03.2017 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Mam prośbe o orginalne ustawienia nadmuchu w sterowniku ST-480 z Pidem i wentylatorem TECH STW70 HAWK I co masz te ustawienia? Ja tez nie zapisałem Wiec się dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts