Nadulka 06.12.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ja tak mam i nic się nie dzieje.Mieszkam prawie dwa lata.W mieszkaniu też tak miałam ,a mieszkałam tam 14 lat i nic się nie działo.Więc można:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 06.12.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jak dobrze mieć to forum, u mnie ciężko by było z innym ustawieniem niż lodówka i piekarnik obok siebie- więc cieszę się, że nie ma z tym problemów:) Fajnie Was mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiadro601 13.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Witam odwiedzających, sluchajcie mam maly problemik, robie wstepny projekt mebli kuchennych a pomieszczenie kuchni jest bardzo małe. Najdogodniejszym rozwiazaniem rozplanowania urzadzen AGD byłoby ustawienie lodówki 160cm obok kuchenki z piekarnikiem i palnikami gazowymi. Przeglądałem juz sporo forum i różne sa opinie, ja bym byl skłonny ustawic te dwa urzadzenia koło siebie i oddzielic jakas mata ochronna .Czekam na wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Limonka78 13.05.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ja obok lodówki wolno stojącej mam w słupku piekarnik i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiadro601 14.05.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Tez mi sie wydaje ze nie bedzie to bardzo konfiktowe ulozenie.pozdrawiam dzieki za odpiwiedz ale czekam na inne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 14.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 co do piekarnika nie miałbym wątpliwości, ale kuchnia z palnikami gazowymi - moim zdaniem powinna być zachowana odpowiednia odległość bo nie ma wątpliwości że obudowa lodówki będzie sie nagrzewać.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam Rodacki 18.05.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Zgadzam się z powyższym, u mnie tak niestety było przez jakiś czas, żę lodówka stała zaraz obok kuchenki gazowej, i działy się z tą lodówką naprawdę dziwne rzeczy. Nie polecam takiego układu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajetanKajtek 23.05.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ja mam piekarnik tuż przy lodówce, ale zabudowany wiec moze taka opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiadro601 23.05.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 wiekszy problem to chyba palniki gazowe a nie piekarnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts