md2 12.08.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Szanowni Forumowicze, chciałabym poprosić o opinie i uwagi na temat APS 92 . Wstępnie zdecydowałam się na ten projekt ( bliźniak razem z rodzicami na małej działce 700 m2 - Moja rodzinka to 2+2, drugi bliźniak to rodziciele) Niestety jestem osobą "zieloną" w kwestii budowania domów, a w dodatku całe życie mieszkałam w blokowisku : i wasze cenne uwagi mogą mi pomóc w ocenie tego domu "z praktycznego punktu widzenia". Po lekturze forum muratora wiem, że jesteście bezcennym źródłem informacji. pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
md2 18.08.2004 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Coś widzę, że "mój projekt" nie cieszy się popularnością (tj. jakiś forumowicz jest szczęśliwym lub nie, posiadaczem APS 92 z Archiprojektu). Sorry za brak linku do strony biura projektowego, ale nie umiem tego zrobić i w dodatku odpisuję w pracy (w przerwie). Pozdrawiam i mimo wszystko liczę na Wasze opinie. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
md2 18.08.2004 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Oj, jak narazie sama sobie odpisuję. Załączam link do Archiprojektu do APS 92, dla ułatwienia:PozdrawiamMonika http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 26.08.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Witam,Monika - wiecej odpowiedzi na Twoj post bedzie w dziale Projekty. Proponuje tam umiescic zapytaniePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts