Batonik 12.08.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Tak jak w temacie, musze sie pozbyc ziemi z wykopow pod fundament, bedzie tego okolo 6 ton, czarna z Zacisza - Warszawy. Jesli nie ma nikogo chetnego z forumowiczow, to bardzo prosze o jakis namiar na kogos kto wywiozl by mi ta ziemie, tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 12.08.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 bardzo chętnie przyjmę,ale na poludnie Warszawy pewnie nie będzie chciało Ci się wieść.potrzebuję sporo ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 12.08.2004 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Myslalam rzczej o tym, ze jesli ktos potrzebuje to przyjezdza do mnie i sobie bierze, bo jesli sama mam zalatwiac sobie transport i placic za niego, to wybacz, ale nie bede jeszze stawiac wymagan gdzie ona ma jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 12.08.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 "przyjmę" nie zawsze oznacza, że za darmo-oczywiście liczę się z jakimiś kosztami-tylko jakimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 12.08.2004 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Sluchaj Cezar, ja nie mam kompletnie, zadnego namiaru na ciezarowke, nie wiem ile to moze kosztowac, dlatego napisalam tego maila. Dzisiaj jade do skladu i pogadam z gosciem ktory ma mi przywiesc piach, cos wspominal, ze wzial by na wymiane, ale nie wiem czy ta transakcja dojdzie do skutku, dlatego napisalam mojego posta. Jesli masz jakis transport, to moze podzielimy sie kosztami, tylko jeszcze dochodzi do tego zaladunek... Nie wiem jak to rozwiazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 12.08.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 hmm, w takim przypadku najtaniej będzie Ci znależć kogoś w Twojej okolicy potrzebujacego ziemi. faktycznie dochodzi cieżarówka i koparka... i przestaje się to opłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts