daszek 18.07.2002 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2002 Witam!!!!! Moze zaczne od tego ze ta ksywka przylgnela do mnie jakies 12 lat temu i tak zostalo. Mam na imie Tomasz (lat 26) i mieszkamy wraz z zona (przynajmniej na razie w Gdansku - zamierzamy budowac dom pod Gdanskiem). Skonczylem studia na PG (dla niewiedzacych Politechnika Gdanska z pelnym sukcesem - wydzial Elektryczny - kierunek Automatyka i Robotyka). Teraz ciezko pracuje i wraz z malzonka Kasia odkladam pieniadze na wymazony dom. Kupilismy projekt Muratora D12b - moze ktos powie po co taki duzy - no ale jakos tak wyszlo, mamy kupiona dzialke, wszystkie pozwolenia i nawet rozpoczeta budowe. No i wlasnie w przyszlym roku start calosci przedsiewziecia - na razie zbieranie informacji i przygotowywanie sie do calkiem nowego wyzwania w zyciu. Do zobaczenia (a moze bardziej przeczytania) na lamach FORUM Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.07.2002 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2002 Już Cię Daszku lubię bardzo, bo mój syn jest po I roku A&R, ale na Politechnice Łódzkiej. Życzę sukcesów i nieustającego optymizmu w radosnej drodze do własnego domku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 19.07.2002 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Cześć Daszek! Ciekawe czy tylko my dwaj się budujemy z naszej grupy? A może tylko my dwaj tu trafiliśmy? Jak będziesz przejeżdżał przez Pruszcz zapraszam Jak chcesz namiary daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszek 19.07.2002 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Dzieki wszystkim za pare slow.Zachar - napisalem Ci cos na priva - jezeli chodzi o namiary na Ciebie to jak najbardziej chcialbym zobaczyc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts