ronin 12.08.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Stoje przed dylematem zakupu mikrofali Whirloola. Parę osób bardzo pochlebnie wypowiadało sie o kuchanekach Whirlpoola z tzw. crispem. Mam do Was pytanie - czy warto dokładać ok. 400-500 zł do droższego modelu Whirlpoola aby mieć crispa ??? Zaznaczam, ze piekarnik (jakżeby inaczej, też Whirlpoola ) będe tez miał. Dziekuję z góry za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 12.08.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 ronin,napisałam do cirebie szczegółowego maila (tzn priva) - w skrócie - nie ma sensu mieć mikroweli bez crispacrispa używam kilka razy w tygodniu - frytki (prawdziwe z krojonych kartofli nie jakieś tam z mrożonek), pyszne tosty, pstrąg z patelni (bez zapachów smażenia), pizza, mogą być nawet ciastawarto dołożyć te pieniądze, ale żeby była tez funkcja 6-zmysł, jet defrost etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YennaM 12.08.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 crisp jest ok ale z funkcji 6 zmyslu nigdy nie korzystamzawsze lepiej ustawie sobie mikrowele, niz ona sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z_agatka 13.08.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Crisp to jest to . Jak mieszkalam jeszcze z rodzicami, kilka lat temu, fundelismy sobie taka mikrofale, funkcja ta byla ciagle wykorzystywana. Teraz mam najprostsza mikrofalowke - dostalam w prezenci - i nie ma takiej funkcji. Teraz mikrofali uzywam tylko do podgrzewania jedzenia dla kota i czasami do rozmrazania. Jak masz kupowac, to lepiej z crispem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 15.08.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Crisp jest super - jeśli mogę się powtórzyć. Frytki, no i pizza - mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yna 16.08.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 jesli mikrofala to tylko z crispem!to najfajniejsza i najczesciej uzywana funkcja u nas w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts