kspan 12.08.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 szanowni budujący, kim jesteście z zawodu... czy wasz zawód i praca, którą wykonujecie, są wam pomocne przy budowie. A może nagle obracacie się w całkowicie "obcym środowisku fachowców"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 12.08.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 w całkowicie obcym środowisku budowa kształci, tak jak podróże dzięki temu dowiadujesz się wielu pasjonujących rzeczy których wykonując swój zawód masz szansę nigdy się nie dowiedzieć z zawodu jestem Humanistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 13.08.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 kspan w dziale nie tylko budowa-kącik zapaleńców jest wątek dość już duży Jaki zawód wykonujesz , napiszę tylko tyle,że jestem urzędnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.08.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 oj jest gdzieś taka ankietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 20.08.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 z zawodu jestem informatykiem i pracuje jako informatyk i mam dosyć komputerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 20.08.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 lekarz stomatolog (lecz teraz wg UE lekarz dentysta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 23.08.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 a ja studiuję fizykę z informatyką, ale budowanie mi lepiej idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 23.08.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 ja z żoną studjujemy finanse i bankowość. Żona na 2 roku ja na 4. I musimy przyznać że wiecej wysiłku przykładamy do budowy bo jest dla nas o wiele bardziej przyjemna niż studia czy imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 25.08.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Oboje z żoną jesteśmy lekarzami, ale ja dodatkowo jestem specem od zarządzania i marketingu (czasami brak mi czasu na życie, bo trzeba zarabiać na budowę no i jeszcze pilnować i uczyć majstrów, ale...) i muszę przyznać że dzięki tym drugim umiejętnościom łatwiej jest mi negocjować, zarówno ceny jak i z majstrami, czy urzędnikami. Niektore proste sztuczki ktorych nauczyli mnie moi profesorowie sprawdzają się w praktyce nawet z doświadczonymi sprzedawcami. Ale muszę przyznać, że najlepiej negocjować z ładnymi kobietami, bo wtedy można naprawdę dużo urwać. Jak widzę kogoś kto nie jest chętny iść na pewne kompromisy to mu po prostu dziękuję i idę do konkurencji.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 25.08.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 (...)no i jeszcze pilnować i uczyć majstrów(...) to może samemu coś wybudować, jaka satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 25.08.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 (...)no i jeszcze pilnować i uczyć majstrów(...) to może samemu coś wybudować, jaka satysfakcja Muszę przyznać że moje ręce wyglądają jak ręcę starego pracownika fizycznego, bo nawet pożałowałem parę stów na katepilar lub inny ostrówek czy cóś i sam rozwożę w wolnym czasie haldę piachu (wiem że to szczyt skąpstwa, ale każdy grosik się liczy, no i dzięki temu schudłem), a przy wykończeniówce mam zamiar robić jak najwięcej sam, o ile czas pozwoli. A z tym uczeniem majstrów to prawda. Mam złotego szefa ekipy ale pozostała czwórka to jakby się z księżyca urwali. Całe szczęście że mam teścia emeryta i zarazem kierownika mojej budowy to ich pilnuje cały czas, a oni zaczeli go słuchać i robić jak on każe (w końcu człowiek prawie pół wieku przepracował w tym zawodzie). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Ja z zawodu wykonywane i wyuczonego informatyk, nie mam zdolności "złotej rączki" Ale mam nadzieję, ze uda się zbudować Coś fajnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 09.09.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam! A ja jestem chemikiem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibicwikla 10.09.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Jestem rehabilitantem po AWF-czyli fizyczny-to i budowa lepiej idzie,oszczędzam na ostrówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 wyuczony elektryk, wykonywany obecnie biurokrata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sam Gamgee 13.09.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 tłumacz angielskiego technicznego, z tego żyję i za to buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.09.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 ksiegowa...przeszkadza strasznie przy budowie, w połowie odrzuciła bym te koszty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 14.09.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 inżynier umoczony w służbie zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka.m 14.09.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 ksiegowa...przeszkadza strasznie przy budowie, w połowie odrzuciła bym te koszty! ja też jestem księgową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 14.09.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 a ja jestem specjalistka od stosunkow miedzynarodowych, a dokladnie od integracji europejskiej. a moja polowka-grafik komputerowy i do tego zlota raczka-wlasnie remontuje nasze mieszkanko, a ja mu przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts