pattaya 05.10.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Z wykształcenia jestem inżynierem elektrotechnikiem ale nie mam z tym nic wspólnego.Prąd i ja nie przepadamy za sobą,na studiach spaliłem podobno rekordową ilość urządzeń.Pracuję w rodzinnej firmie jako...dyrektor?,menedżer?człowiek do wszystkiego? Moja żonka jest malarką(taką od obrazów -nie ścian ),projektantką wnętrz.Sama projektuje i ze swoją ekipą ,realizuje projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.10.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Thalex - Podziwiam Cię za taką robotę. Ciekawe rozwiązanie . Taczka na pilota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 06.10.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witaj Thalex - złota rączka ! Lubię takich co sami coś potrafią zrobić. Sam majsterkuję ! W tej chwili dopieszczam chałupkę ! Nie mogę wyrobić się w czasie. Chyba wezmę urlop, by zdążyć przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN7 06.10.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 ja jestem konsultantempraca czasem ciekawa, czasem wkurzająca i nudna ale mój wymarzony zawód to gajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 06.10.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Z wykształcenia (ja) - politolog, zawód wykonywany - asystentka, mąż po AWF - właściciel firmy udzielającej kredyty samochodowe i hipoteczne. Pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 inżynier inżynierii środowiska z uprawnieniami budowlanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 09.10.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 prawniczka.Małżonek - geograf zajmujący się planowaniem przestrzennym. Straszny układ na budowe domu. Niby sporo wiemy teoretycznie, ale wykłądamy się na sprawach technicznych.No i wszędzie wietrzę oszustów, złodziei, na wszystko chcę papier, co wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.10.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Ja jestem chemikiem pracującym w logistyce. Jak na razie nie miałem okazji wykorzystać znajomość chemii (no może czasami patrzę z pobłażliwym uśmieszkiem na reklamy) ,a praca w logistyce daje mi silną wolę w rozmowach, szczególnie w urzędach - potrafię być upierdliwy i wszędzie węszę podstęp - to chyba zboczenie zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.10.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Ja jestem chemikiem pracującym w logistyce. Jak na razie nie miałem okazji wykorzystać znajomość chemii (no może czasami patrzę z pobłażliwym uśmieszkiem na reklamy) ,a praca w logistyce daje mi silną wolę w rozmowach, szczególnie w urzędach - potrafię być upierdliwy i wszędzie węszę podstęp - to chyba zboczenie zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 13.10.2004 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 A ja pracuje w tzw sołbiznesie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 13.10.2004 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 A jaki szoł robisz? Zaciekawiłeś mnie. Jesteś aktorem, reżyserem, czy tylko trzymasz mikrofon, a może śpiewasz w tercecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 13.10.2004 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 aktorem, reżyserem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.10.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 A kim chcielibyście być?Co robić?Bo moim marzeniem jest mieć winnicę ze starym domem i robić wspaniałe wina.Gdzieś na południu Francji (chociaż to nieprzyjemny naród),Toskanii,Piemoncie albo Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 13.10.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 AVID: o kurcze! fajnie! zazdroszczę ci zawsze chciałem być reżyserem (osatnio Davidem Lynchem), aktorem to już mniej, bo za bardzo bym się chyba wstydził. Napisz jeszcze Kino. teatr czy telewizja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.10.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 aktorem, reżyserem Czarek P.?!! To ty?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 13.10.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 To mój dobry kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 14.10.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Olaf, to ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.10.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Nie, to chyba Boguś ...Co wy wiecie o budowaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 18.10.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 KOSMETOLOG - PRACUJE NA OBCZYZNIE ODDELEGOWANA DO WARSZAWY... / MARKETING KOSMETYCZNY . OSTATNIO SZYBCIEJ CHŁONACA WIEDZE I PRZEKŁADAJACA JA JAKO BOB BUDOWNICZY / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.10.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Myślę,że to Wojtek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts