Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

buduj?cy, kim jeste?cie z zawodu...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pracownik fizyczny. Czyli normalnie Fizyk. Jak dlugo sie da...

Pieczara.

PS:

Czy fizyk pracujacy w pracowni fizycznej jest pracownikiem fizycznym na fizyce, czy tylko pracuje jako fizyk nawet jak pracuje fizycznie? Moze inaczej: czy fizyk pracujacy fizycznie na pracowni fizycznej jest pracownikiem fizycznym? A jesli prowadzi wychowanie fizyczne? A jak buduje dom? A jak buduje model?

Chyba czas juz odejsc od komputera i odpoczac...

Dzięki, AVID!

Bo tu, na Forum, to wiadomo czym się zajmujesz: budowaniem.

I lepiej żeby pytania do Ciebie padały o budowanie a nie o to co akurat reżyserujesz albo kręcisz albo czy nie przysłałbyś autografu :D .

A tak łączy nas i równa jeden pieski los: los budującego...

Pozdrawiam -

Andrzej (Trach)

Ja jestem niestety zwykłym fizolem, górnikiem na najtrudniejszym odcinku kopania węgla (nawiasem mówiąc zarabiam 1700zł a nie tyle ile się potocznie mówi), żona jest referentem. Domek wybudowaliśmy z żoną całkowicie sami i tylko sami. Czy przy takich zarobkach mieliśmy inne wyjście? Chcę jeszcze powiedzieć, że jak na fizola odwaliłem kawał dobrej roboty, zwiedzający padają z zachwytu zwłaszcza w łazienkach i przed kominkiem.

Pozdrawiam

PS. Wydaje mi się, że nie kasa jest najważniejsza, lecz chęci, podwinąłem rękawy…… i mieszkam.

Chwała wszystkim paniom, które walczą przy swoich budowach.

• 4 weeks później...