kasztanka 17.02.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 małżeństwo technologów żywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 18.02.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A ja ujeżdżam konstrukcje, które projektuje Kas01 (patrz wyżej). I się nie buduję (mimo legend o naszych zarobkach nie stać mnie), ale próbuję ze starego zrobić nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Przestrzelski 18.02.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A ja ujeżdżam konstrukcje, które projektuje Kas01 (patrz wyżej). I się nie buduję (mimo legend o naszych zarobkach nie stać mnie), ale próbuję ze starego zrobić nowe... Myślę że to Twój błąd. Strasznie nie wdzięczna inwestycja.Nigdy do końca nie jest się zadowolonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 18.02.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A ja ujeżdżam konstrukcje, które projektuje Kas01 (patrz wyżej). I się nie buduję (mimo legend o naszych zarobkach nie stać mnie), ale próbuję ze starego zrobić nowe... A ja myslalem, ze na takich luksusowych wycieczkowcach sie niezle zarabia. Kabiny na takim statku sa koszmarnie drogie. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 18.02.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Janie P. czuję instynktownie, że masz rację. Jakbyśmy kiedyś to sprzedali i dołożyli to, co do tej pory umoczone, to pewnikiem byłby piękny nowoczesny dom. Ale z drugiej strony mamy taką lokalizację, że tylko pomarzyć. Były i inne względy, takie bardziej rodzinne. A teraz to już chyba za późno, z górki, z górki panie dzieju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 18.02.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 KAS01 nie na wycieczkowcach, ooo nie, pasażerowie najgorszy ładunek. Kontenerki kontenerki. Tak jak kierowca ciężarówki, tylko trochę więcej na pakę biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMD 19.02.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Nauczyciel i handlowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miggor 19.02.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 archeolog (student) jak się dorwę do łopaty, to ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nguyen 19.02.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 z wykształcenia jestem fizykiem ale prowadzę sklep. Dzięki fizyce nie miałem kłopotów z odczytywaniem projektu i z rachunkami. Ale wiedzę o budowaniu zdobyłem czytając co miesiąc Murator. Aha, nie jestem Polakiem z urodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izba 19.02.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 tłumacz angielskiego technicznego, z tego żyję i za to buduję a jaki masz cennik? powiedzmy za jedną strone A4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robroy998 20.02.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 strażak pracuje w systemie 24/48 mam dość czasu żeby wiele prac wykonać samemu.to co potrafie będe wykonywać sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.02.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 miggor masz BOMBOWY podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 27.02.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Jak to ktoś kiedyś powiedział "Mój mąż jest z zawodu dyrektorem" A serio to cyferki, wykresy, badania marketingowe, analizy.......w mediach (tv, radio, prasa, internet)...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 27.02.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 miggor masz BOMBOWY podpis Noo, miggor, nie daj się prosić i przełóż na nasze, nam niegramotnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 28.02.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Z wykształcenia jestem ... nawigatorem morskim, ale w zawodzie nie pracuję już od dawna. Cpt_Q napisał: miggor masz BOMBOWY podpis Noo, miggor, nie daj się prosić i przełóż na nasze, nam niegramotnym Miggor odezwij się i zdradź tajemnicę . Dla mnie twój podpis kojarzy sie z krajem Basków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 28.02.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Cpt_Q napisał: miggor masz BOMBOWY podpis Miggor odezwij się i zdradź tajemnicę . Dla mnie twój podpis kojarzy sie z krajem Basków Euskadi Ta Askatasuna - czyli ETA dobrze Ci się kojarzy - z krajem basków. taka tam organizacja terrorystyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.02.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wykształceniowo- zawodowo, też jakiś czas ujeżdżałem konstrukcje KAS01- tylko te dużo mniejsze i raczej podpokładowo. :D Później z podpokłądu zeszedłem do "podziemia", a teraz na "zasłużonej " emeryturze, buduję dom, bo mi się nudzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 03.03.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 czy zauważyliście, że wśród tych postów prawie nie ma ludzi z "branży"? szewc bez butów chodzi, czy wiedzą na co się nie pisać?ja- inż. arch., małż to samo. mamy swoje biuro projektowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 ja jestem inzynierem chemikiem macie namiary moze na jakas fajna robote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 08.03.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Cpt_Q & lakk czyzby utworzyl nam sie tu mały klubik ludzi morza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts