t f k 11.03.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ja nie bede mial problemu z wytyczeniem, i pomiarem powykonawczym jestem geodeta, tak jak moja zona na dzien dzisiejszy "geodeta urzednik" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 11.03.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 leonie: jeżeli to obok twojego postu miałoby kosztować 200.000 to musisz być z zawodu cudotwórcą i chyba alchemikiem! daj receptę na kamień filozoficzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.03.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 przeciez leon powiedzial ze jest chemikiem, a nie rzeczoznawca ani bankowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.03.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 A ja w szkółce dla dorosłych pracuję i ojczystego języka nauczam. Mąż to niezrealizowany elektryk - automatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omi 13.03.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 a ja to sie handlem zajmuje tylko nie wiem jak długo jeszcze (oby jak najdłuzej, bo budowy jeszcze nie zaczęłam) pozdrawiam wszystkich ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omi 13.03.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 aaaa.. a zawodu jestem technikiem odziezowym .... ale w zawodzie nigdy nie pracowałam wiec raczej kiepskim a teraz "siedzę" w czekoladowych przyjemnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.03.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Ja i mój Małż jesteśmy nauczycielami w-f.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Sudnik 18.03.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 ja mam nadzieje ze za rok bede juz prawniczka a moj narzeczony jest po budownictwie ech no nie ma to jak budowac z inzynierem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.03.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 ja mam nadzieje ze za rok bede juz prawniczka a moj narzeczony jest po budownictwie ech no nie ma to jak budowac z inzynierem pzdr no, faktycznie Natalio, zmyslnie wybrałaś pzdr. lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dires 18.03.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 a ja właśnie kończę Technikum Budowlane (5 klasa-budownictwo ogólne), ale swojej budowy jeszcze nie zaczałem. Narazie tylko we wakacje pracuje dorywczo. A swój dom sam zaprojektuje w AutoCadzie i będzie najlepszy na świecie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.03.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 a ja właśnie kończę Technikum Budowlane (5 klasa-budownictwo ogólne), ale swojej budowy jeszcze nie zaczałem. Narazie tylko we wakacje pracuje dorywczo. A swój dom sam zaprojektuje w AutoCadzie i będzie najlepszy na świecie ! no kochany, szkołę juz kończysz, a jeszcze budowy nie zacząłeś to na co ty czekasz? zamierzasz się dopiero po 20-stce za budowę brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Sudnik 18.03.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 wyksztalcenie ,mojego narzeczonego bylo jednym z kryteriow pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dires 19.03.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 no kochany, szkołę juz kończysz, a jeszcze budowy nie zacząłeś to na co ty czekasz? zamierzasz się dopiero po 20-stce za budowę brać? No smiej sie Smutna Lidka smiej ale ja już pomału robię projekt swojego domu. Będzie bardzo dobrze zaprojektowany kazdy szczegół i co najważniejsze wszystko będzie tak jak mi się podoba Możesz się śmiać, ale ja już zarabiam na rysowaniu projektów, robie je coprawda tylko studentom bo nie mam uprawnień, ale zaprojektowałem już m.inn. budynek inwentarski(obora),budynek wielokondygnacyjny (galeriowy) dom w zabudowie szeregowej, nie mówiąc o projektach stropów żelbetowych z obliczeniami, kratownic itd... Pomału się uczę coraz więcej i kiedyś mój dom będzie jak marzenie ! bo projektowanie to moja pasja. Teraz będę się starał dostać na staż do biura projektowego. Ale zobaczymy jak to wyjdzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.03.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 no kochany, szkołę juz kończysz, a jeszcze budowy nie zacząłeś to na co ty czekasz? zamierzasz się dopiero po 20-stce za budowę brać? No smiej sie Smutna Lidka smiej ale ja już pomału robię projekt swojego domu. Będzie bardzo dobrze zaprojektowany kazdy szczegół i co najważniejsze wszystko będzie tak jak mi się podoba Możesz się śmiać, ale ja już zarabiam na rysowaniu projektów, robie je coprawda tylko studentom bo nie mam uprawnień, ale zaprojektowałem już m.inn. budynek inwentarski(obora),budynek wielokondygnacyjny (galeriowy) dom w zabudowie szeregowej, nie mówiąc o projektach stropów żelbetowych z obliczeniami, kratownic itd... Pomału się uczę coraz więcej i kiedyś mój dom będzie jak marzenie ! bo projektowanie to moja pasja. Teraz będę się starał dostać na staż do biura projektowego. Ale zobaczymy jak to wyjdzie. pozdrawiam naprawdę taki jesteś dokładniutki? to kochany, gdybyś był chociaż z 5 lat starszy to zaczęłabym Cię podrywać małpując w zamyśle pomysł Natalii życzę spełnienia wszystkich marzeń pzdr lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dires 22.03.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 naprawdę taki jesteś dokładniutki? to kochany, gdybyś był chociaż z 5 lat starszy to zaczęłabym Cię podrywać małpując w zamyśle pomysł Natalii życzę spełnienia wszystkich marzeń pzdr lidka No co za pech, że taki młody jestem Człowiek 20 lat ma i musi narzekać na swój wiek Ale uwierz droga Lidko, faktem jest, że wolałbym urodzić sie pare lat wcześniej... Poza tym jak ja to zawsze powtarzam, produkcja fajnych dziewczyn skończyła się na początku lat 70tych Więc ominęło mnie sporo A dokładniutki to ja z natury już jestem! i tak juz pozostanie pozdrawiam daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.03.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 ...produkcja fajnych dziewczyn skończyła się na początku lat 70tych .. o nie kochany, tu się grubo mylisz jeszcze pod koniec powstawały egzepmlarze ... doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dires 22.03.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 o nie kochany, tu się grubo mylisz jeszcze pod koniec powstawały egzepmlarze ... doskonałe No może powstawały, ale to już ostatnie sztuki !! Tzw. rarytasy nie do zdobycia hmm ja nie załapałem się juz na taką kobiete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coolaj 23.03.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 jestem studentem prawa V rokale co ztego jak na budowie wiecej sie przyda inna wiedza nie z innej beczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiodek 26.03.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Inżynier elektryk z uprawnieniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 01.04.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 On- wyuczony -Technik budowy maszyn - wykonywany - technik budowlany specializacja - widać na forum : Ona- wyuczony - technik ekonomista - wykonywany - na straży porządku publicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts