Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

buduj?cy, kim jeste?cie z zawodu...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja właśnie kończę Technikum Budowlane (5 klasa-budownictwo ogólne), ale swojej budowy jeszcze nie zaczałem. Narazie tylko we wakacje pracuje dorywczo. A swój dom sam zaprojektuje w AutoCadzie i będzie najlepszy na świecie ! :)

no kochany, szkołę juz kończysz, a jeszcze budowy nie zacząłeś :D

to na co ty czekasz?

zamierzasz się dopiero po 20-stce za budowę brać?

:lol: :lol: :lol:

no kochany, szkołę juz kończysz, a jeszcze budowy nie zacząłeś

to na co ty czekasz?

No smiej sie Smutna Lidka smiej :) ale ja już pomału robię projekt swojego domu. Będzie bardzo dobrze zaprojektowany kazdy szczegół i co najważniejsze wszystko będzie tak jak mi się podoba :)

Możesz się śmiać, ale ja już zarabiam na rysowaniu projektów, robie je coprawda tylko studentom bo nie mam uprawnień, ale zaprojektowałem już m.inn. budynek inwentarski(obora),budynek wielokondygnacyjny (galeriowy) dom w zabudowie szeregowej, nie mówiąc o projektach stropów żelbetowych z obliczeniami, kratownic itd... Pomału się uczę coraz więcej i kiedyś mój dom będzie jak marzenie ! :) bo projektowanie to moja pasja. Teraz będę się starał dostać na staż do biura projektowego. Ale zobaczymy jak to wyjdzie.

pozdrawiam

no kochany, szkołę juz kończysz, a jeszcze budowy nie zacząłeś

to na co ty czekasz?

No smiej sie Smutna Lidka smiej :) ale ja już pomału robię projekt swojego domu. Będzie bardzo dobrze zaprojektowany kazdy szczegół i co najważniejsze wszystko będzie tak jak mi się podoba :)Możesz się śmiać, ale ja już zarabiam na rysowaniu projektów, robie je coprawda tylko studentom bo nie mam uprawnień, ale zaprojektowałem już m.inn. budynek inwentarski(obora),budynek wielokondygnacyjny (galeriowy) dom w zabudowie szeregowej, nie mówiąc o projektach stropów żelbetowych z obliczeniami, kratownic itd... Pomału się uczę coraz więcej i kiedyś mój dom będzie jak marzenie ! :) bo projektowanie to moja pasja. Teraz będę się starał dostać na staż do biura projektowego. Ale zobaczymy jak to wyjdzie.

pozdrawiam

naprawdę taki jesteś dokładniutki?

to kochany, gdybyś był chociaż z 5 lat starszy to zaczęłabym Cię podrywać małpując w zamyśle pomysł Natalii :D

życzę spełnienia wszystkich marzeń :wink:

pzdr

lidka

naprawdę taki jesteś dokładniutki?

to kochany, gdybyś był chociaż z 5 lat starszy to zaczęłabym Cię podrywać małpując w zamyśle pomysł Natalii

życzę spełnienia wszystkich marzeń

pzdr

lidka

No co za pech, że taki młody jestem :) Człowiek 20 lat ma i musi narzekać na swój wiek ;) Ale uwierz droga Lidko, faktem jest, że wolałbym urodzić sie pare lat wcześniej... Poza tym jak ja to zawsze powtarzam, produkcja fajnych dziewczyn skończyła się na początku lat 70tych :) Więc ominęło mnie sporo ;)

A dokładniutki to ja z natury już jestem! i tak juz pozostanie

pozdrawiam

daniel