Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

buduj?cy, kim jeste?cie z zawodu...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pattataya to ty kolezko zdejmij pończochę lub pończochy...

przeciez to Ciebie ostatnio przyłapali na podkradaniu snickersów w tesco....

dziwny ten naród zawistny i wścibski....

to że teraz jestem bezrobotny nie swiadczy o tym, ze wcześniej nie

pracowałem...

powyższe uwagi kieruje do moich 2 przedmówców...

pozostałych nie dotyczą...

pozdrawiam bezrobotny...

pattataya to ty kolezko zdejmij pończochę lub pończochy...

przeciez to Ciebie ostatnio przyłapali na podkradaniu snickersów w tesco....

dziwny ten naród zawistny i wścibski....

to że teraz jestem bezrobotny nie swiadczy o tym, ze wcześniej nie

pracowałem...

powyższe uwagi kieruje do moich 2 przedmówców...

pozostałych nie dotyczą...

pozdrawiam bezrobotny...

No comment... :roll: :-?

No smiej sie Smutna Lidka smiej :) ale ja już pomału robię projekt swojego domu. Będzie bardzo dobrze zaprojektowany kazdy szczegół i co najważniejsze wszystko będzie tak jak mi się podoba :)

Możesz się śmiać, ale ja już zarabiam na rysowaniu projektów, robie je coprawda tylko studentom bo nie mam uprawnień, ale zaprojektowałem już m.inn. budynek inwentarski(obora),budynek wielokondygnacyjny (galeriowy) dom w zabudowie szeregowej, nie mówiąc o projektach stropów żelbetowych z obliczeniami, kratownic itd... Pomału się uczę coraz więcej i kiedyś mój dom będzie jak marzenie ! :) bo projektowanie to moja pasja. Teraz będę się starał dostać na staż do biura projektowego. Ale zobaczymy jak to wyjdzie.

pozdrawiam

Dires, chłopie wybuduj tę swoją koncepcję zanim sie ożenisz, bo jak nie to żona Ci ją przerysuje dokładnie na nowo. A i tak nie masz pewności, czy przebudowa Cie nie czeka.

Kawalerowie też chętnie jeździliby kabrioletami, ale potem to już tylko kombi dozwolone.

• 1 month później...
Gość 1950

katerhasser "Dires, chłopie wybuduj tę swoją koncepcję zanim sie ożenisz, bo jak nie to żona Ci ją przerysuje dokładnie na nowo. A i tak nie masz pewności, czy przebudowa Cie nie czeka."

święte słowa oj święte,

dires SŁUCHAJ STARSZYCH!!! :lol: :lol:

• 2 weeks później...

Oboje lekarze weterynarii. Oboje pracujemy w zawodzie.

W rodzinie mam przezwisko inzynierek i dlatego jako "kark"tej rodziny podsunelam pomysl na wspolny maly domek i tak tez "glowa" rodziny zadecydowala i teraz mam co chcialam... budujemy ale to przyjemne!!!

Ciagle powtarzam lepiej na betonie ale wlasnym. Mowie to z doswiadczenia mieszkania prawie dwa lata z tesciami...