zgudi 06.04.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 bezrobotny bez prawa zasiłku ....niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 zgudi, hmmm nie chce byc wscibska, ale zapytam - to z czego ty budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 07.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 z silikatów złociutka hiiihiiihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 A kasę na silikaty bierzesz, to przecież jasne jak słońce, Z TOREBKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.04.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 zgudi Zdejmij pończochę z twarzy bo się wyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 07.04.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 pattataya to ty kolezko zdejmij pończochę lub pończochy... przeciez to Ciebie ostatnio przyłapali na podkradaniu snickersów w tesco.... dziwny ten naród zawistny i wścibski.... to że teraz jestem bezrobotny nie swiadczy o tym, ze wcześniej nie pracowałem... powyższe uwagi kieruje do moich 2 przedmówców... pozostałych nie dotyczą... pozdrawiam bezrobotny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 09.04.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Z całš pewnociš brakuje Ci poczucia humoru.Przesadziłe z treciš swojej odpowiedzi.Żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 pattataya to ty kolezko zdejmij pończochę lub pończochy... przeciez to Ciebie ostatnio przyłapali na podkradaniu snickersów w tesco.... dziwny ten naród zawistny i wścibski.... to że teraz jestem bezrobotny nie swiadczy o tym, ze wcześniej nie pracowałem... powyższe uwagi kieruje do moich 2 przedmówców... pozostałych nie dotyczą... pozdrawiam bezrobotny... No comment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 12.04.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No smiej sie Smutna Lidka smiej ale ja już pomału robię projekt swojego domu. Będzie bardzo dobrze zaprojektowany kazdy szczegół i co najważniejsze wszystko będzie tak jak mi się podoba Możesz się śmiać, ale ja już zarabiam na rysowaniu projektów, robie je coprawda tylko studentom bo nie mam uprawnień, ale zaprojektowałem już m.inn. budynek inwentarski(obora),budynek wielokondygnacyjny (galeriowy) dom w zabudowie szeregowej, nie mówiąc o projektach stropów żelbetowych z obliczeniami, kratownic itd... Pomału się uczę coraz więcej i kiedyś mój dom będzie jak marzenie ! bo projektowanie to moja pasja. Teraz będę się starał dostać na staż do biura projektowego. Ale zobaczymy jak to wyjdzie. pozdrawiam Dires, chłopie wybuduj tę swoją koncepcję zanim sie ożenisz, bo jak nie to żona Ci ją przerysuje dokładnie na nowo. A i tak nie masz pewności, czy przebudowa Cie nie czeka. Kawalerowie też chętnie jeździliby kabrioletami, ale potem to już tylko kombi dozwolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tchrzano 15.04.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Skoczylem studia o kierunku Avionika, pozniej informatyke, a zajemuje sie oczywiscie informatyzacją avioniki rodzimych samolotow (pokladowe rejestratory parametrow lotu i ich oprogramowanie). Moja piekniejsza polowa poszukuje obecnie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrzelakowska 17.05.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam! A ja jestem chemikiem. Pozdrawiam! Hi!Hi! Ja też jestem chemikiem! I do tego dr-em nauk ... rolniczych. A mój mąż - lekarzem! Mieszanka wybuchowa! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.05.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 a ja nauczycielką w miejscowym liceum, budowę sponsoruje w zwiazku z powyzszym mój mąż- pracownik firmy telekomunikacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.05.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 katerhasser "Dires, chłopie wybuduj tę swoją koncepcję zanim sie ożenisz, bo jak nie to żona Ci ją przerysuje dokładnie na nowo. A i tak nie masz pewności, czy przebudowa Cie nie czeka." święte słowa oj święte, dires SŁUCHAJ STARSZYCH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 19.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Wyuczony: konserwator zabytków architektury, praktykowany: hndlowiecMoja Pani: jw., ponadto kończy kierunek higienistka stomatologiczna. pokar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilk1 21.05.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Jestem "rycerzem" i mam tej wojaczki dość. Przyjemniej być kierownikiem budowy. Nie buduję zamku, a "Wilcze Łyko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 23.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 z zawodu technik budowy maszyn obecnie biurokrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 27.05.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 JA Z WYKSZTAŁCENIA DZIENNIKARKA,Z ZAMIŁOWANIA OGRODNICZKA,A PROWADZE Z MĘŻEM FIRME KOMPUTEROWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Poczciwa nauczycielska dola, w gimnazjum:(/:) zależy jak na to patrzec; Żona bankowiec;)))) To ona sponsoruje.. co ja mogę.. dwie blchy kupic;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 28.05.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Ja ślusarz-włamywacz, ciężki kawałek chleba, te alarmy, kamerki, ale chatka rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 07.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oboje lekarze weterynarii. Oboje pracujemy w zawodzie.W rodzinie mam przezwisko inzynierek i dlatego jako "kark"tej rodziny podsunelam pomysl na wspolny maly domek i tak tez "glowa" rodziny zadecydowala i teraz mam co chcialam... budujemy ale to przyjemne!!!Ciagle powtarzam lepiej na betonie ale wlasnym. Mowie to z doswiadczenia mieszkania prawie dwa lata z tesciami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts