romang1 08.06.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A jam ci górnik jest Ściślej to sztygar w kopalni miedzi To też budowlaniec, tyle że podziemny Zajefajne jest to że faktycznie buduję pod ziemią wielomilionową , nazwijmy to, "budowlę", będąc z wykształcenia mechanikiem Tylko spokojnie, wspiera mnie armia projektantów Ja będę tylko użytkownikiem, więc to "buduję", to było takie na wyrost Ale nadzór , to jak najbardziej. Swoją drogą to ciekawe jak pójdzie mi z moja prywatną inwestycją od przyszłej wiosny Jak na razie to same watpliwości Górnicze Szczęść Boże wszystkim budującym.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 16.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 szanowni budujący, kim jesteście z zawodu... czy wasz zawód i praca, którą wykonujecie, są wam pomocne przy budowie. A może nagle obracacie się w całkowicie "obcym środowisku fachowców"? Zawód: marketingowiec w sferze (jak to się ładnie mówi) B2B czyli business to business. Doświadczenie budowlane: malowanie, wiercenie, przybijanie w bloku z wielkiej płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 18.06.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 nauczyciel w szpitalu. Czasem się przydaje, niektórych majstrów należy traktować jak baardzo chore dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 19.06.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Witam! Jestem ekonomistka(na razie nie pracujaca,wychowyje dzieci) a moj maz jest z wyksztalcenia nauczycielem wych.fizycznego ale obecnie z wielka pasja wykonuje zawod piłkarz .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 20.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 A ja jestem -papier nr 1: ekonomista -papier nr 2: informatyk A pracuje w dośc dużej firmie państwowej zajmującej się stróżowaniem prawa hmmm...tzn... najpierw byłem tym stróżem (no i nadal jestem) a w między czasie zdobywałem (z nudów) papierki po co mi to ??? Żona informatyk pracuje na uczelni aha... od października wybieram się na Public Relation po co mi to ??? tak dla jaj.... coś w życiu musimy robić hihihihi a żeby nie było nudno...rozpoczęliśmy budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Globetrotter 20.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Politolog z wyształcenia , nauczyciel angielskiego od 3 lat, a w Szwecji i u siebie w domu-budowlaniec. Właśnie nabijam kontrłaty i łaty pod dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jovanka 22.06.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ja jestem bankowcem, a mąż prowadzi firmę samochodową. Jesteśmy ze Świnoujścia. Jak czytam na forum za ile ludzie w Polsce budują domy, to wydaje mi się, że tu jest inne państwo. Ceny materiałów, robocizny są tu bardziej niemieckie niż polskie. Nawet w Warszawie jest taniej (pewnie ze względu na dużą konkurencję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 09.07.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ja - ksiegowa maz Elektryk. Maz wykonuje swoj zawod od dawna nawet dzis - natomiast ja niestety jeszcze 2 lata temu pracowalam jako Stock Junior Supervisor ale zarobki byly zbyt male wiec dzisiaj pracuje jako sprzataczka - jestesmy w Usa - straszny kraj zarzadzany przez wielkiego brata - Busha - nie mozemy doczekac sie powrotu ) Mam nadzieje ze po powrocie do Polski zanjde w koncu prace w swoim zawodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojti 11.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Z zawodu jestem Archivista - Datywista w jednym z wiekszych koncernow medialnych Europy. Bardzo jestem rozczarowany "fachowcami" ktorzy staneli mi na drodze remontowania domu poniemieckiego. Mam to juz za soba. Doswiadczenia - Katastrofa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamm 14.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 WitamTo mój pierwszy post, więc lepiej nie mogę zacząc jak od przedstawienia się. Jestem inżynierem mechanikiem ale pracje jako handlowiec w branży logistycznej. Domku jeszcze fizycznie nie zaczęłem budować, ale myślami już go powoli składam. Ruszam od wiosny przyszłego roku. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala1 15.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ale to stare ! aż nudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 18.07.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja jestem informatykiem, żona neurologopedą, oboje pracujemy w zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 18.07.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 z zawodu inzynier chemik hobby to picie piwka w gorace dni i budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 26.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Ja diagnosta kliniczny a żonka farmaceuta.pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 26.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Moja żona Beata - doktor nauk chemicznych - pracuje na stanowisku redaktora w jednym z wydawnictw edukacyjnych (obecnie wychowuje naszą córeczkę Wiktorię). Ja - mgr inż. rolnictwa - pracuję na stanowisku specjalisty ds. marketingu w tym samym wydawnictwie. Praca jest naprawdę fajna, ale jeszcze fajniej by było gdyby taka fajna jak praca była płaca . Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 31.07.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Witam !Ja jestem grafikiem komputerowym-informatykiem a żona urzędniczką państwową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 04.08.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 cze... zonka - biologja - nawigator morski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 elektronik.........?elektryk.........?monter....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizap 01.09.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ja jestem eurokratka...a moja brzydsza polowa ...stale analizuje Tp-se ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka111 06.09.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ja jestem matematykiem (na codzień męczę dzieci w szkole ), mąż jest operatorem wózków widłowych. Na budowie pracuję jako kalkulator cenowy , ale nie tylko. Podjęłam się dostarczania i rozładowywania towaru (pilnuję żeby wszystko było na czas i za rozsądną cenę), malowania i kładzenia paneli. Poza tym nadzoruję budowę (bo krótko pracuje i mam pracę na miejscu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts