Jackowy7 27.10.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Cześć wszystkim, odbieram niedługo mieszkanie developerskie, jedna z firm wyceniła mi całą robociznę na około 7 tys, czyli około 150 zł/m2. W tym jest szpachlowanie, gruntowanie, szlifowanie, malowanie, kładzenie płytek/paneli, biały montaż. Moje pytanie czy to są normalne ceny z waszego doświadczenia, bo mam wrażenie ze trochę za nisko. Mieszkanie jest ustawne same kąty proste. Podkarpacie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka81 18.11.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 mi w Krakowie wyszlo ok 260 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 18.11.2016 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Wrzuć ich kosztorys popatrzymy bo tak to trudno cokolwiek powiedzieć. Średnia to nie wszystko np. przygotowanie ściany i malowanie 1 m2 - 150 zł to dużo, ułożenie paneli to też dużo ale z kolei przy glazurze są widełki w zależności od wielkości płytek, kątów itp.Czy ta firma to z czyjegoś polecenia, renoma, opinie czy tlko < Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts