Seweryn33 27.10.2016 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Zastanawiam się nad zakupem wanny z hydromasażem. Ma ktoś z Was i może się wypowiedzieć na ten temat? Jestem ciekaw czy po zakupie faktycznie jej używacie i jak często? Kolejne pytanie to czy jest duży kłopot z czyszczeniem takiej wanny? I ostatnie, gdzie kupowaliście swoje wanny, stacjonarnie czy przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paw.szikur 27.10.2016 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 A lubisz takie bajery? Będziesz z tego korzystał? Bo jeśli tak to kupuj, ale przemyśl to. Moi rodzice mają, a użyli może 3-4 razy? Czasem ja skorzystam jak u nich nocuję. I tyle Więc moim zdaniem u nich ten wydatek był zupełnie zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 27.10.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 ja mam z hydromasażem oraz bąbelkami powietrza , szczerze powiedziawszy bardzo tego używam a jak używam to jedynie jak cały uwalony jestem w brudzie bo to fajnie cię zmyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emily54 29.10.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Wydaje mi sie ze to tylko taki bajer chwile sie poużywa bo bedzie takie "wow" a potem juz bedzie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 29.10.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Ja mam i polecam, ale pod warunkiem, że tak jak Ci tu reszta pisze, będziesz z niej korzystał. Moim zdaniem warto zainwestować trochę kasy w taką wannę i nie kupować najtańszych modeli, bo będziesz żałował, jak Ci szybko zacznie nawalać. Co do czyszczenia wiadomo, że myje się ją trochę trudniej niż normalną wannę, ale są specjalne środki do tego, więc też bez przesady. A co do kupna to ja swoją zamawiałam przez neta w sklepie Łazienka Plus. Wejdź sobie na ich stronkę i pooglądaj, bo mają spory wybór. Ceny też zróżnicowane więc można wybrać coś pod siebie. Ale jeszcze raz przestrzegam przed najtańszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seweryn33 30.10.2016 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Dzięki za Wasze komentarze! Bo właśnie to jest moja główna obawa, czy faktycznie tego się potem używa. A co do kupna to ja swoją zamawiałam przez neta w sklepie Łazienka Plus. Wejdź sobie na ich stronkę i pooglądaj, bo mają spory wybór. Ceny też zróżnicowane więc można wybrać coś pod siebie. Ale jeszcze raz przestrzegam przed najtańszymi Stronkę już odnalazłem i wieczorem popatrzę sobie dokładniej na te wanny. A z ciekawości..czym czyścicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 30.10.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Ja już nie pamiętam nazwy środka, a nie mam teraz możliwości sprawdzenia. Ale możesz dopytać o to też przy kupnie. Jak byś zamawiał w tym sklepie co Ci podawałam to przedzwoń sobie do nich i dopytaj co polecają do mycia dla danego modelu wanny. Pewnie lepiej poradzą niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
100club 03.11.2016 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Polecam, super sprawa. Ale tak jak wyżej - jeśli się używa takich bajerów. Jeśli ktoś nie ma na to czasu to odradzam, bo to po prostu kolejna rzecz do mycia i dbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobgar 04.11.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 również myślimy o takim zakupie, ale jeszcze się zastanawiamy, ja pewnie nie korzystałbym z takiej wanny często, bo zdecydowanie jestem zwolennikiem prysznica, ale żona prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.11.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Taka wanna to raj dla małych dzieci:). Zamierzaliśmy kupić wanne z hydromasażem ale po rozważeniu wszystkich aspektów za i przeciw skończyło się na wannie wolnostojącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoltybanan 07.11.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Szczerze to używałem na początku i to może 2-3 razy, a teraz w ogóle nie chce mi się z tego korzystać. W dodatku mycie takiej wanny jest trochę upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 07.11.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Szczerze to używałem na początku i to może 2-3 razy, a teraz w ogóle nie chce mi się z tego korzystać. W dodatku mycie takiej wanny jest trochę upierdliwe dokładnie , ja podobnie , początek super a potem nie ma na to czasu albo pamięci , ale jak kręgosłup przesilę za bardzo to jednak to pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c32bud 07.11.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 dokładnie , ja podobnie , początek super a potem nie ma na to czasu albo pamięci , ale jak kręgosłup przesilę za bardzo to jednak to pomaga Dodam 3 grosze od siebie. Super sprawa dla zmęczonych gnatów . Nie znam wszystkich typów tych systemów ale u mnie mycie polega na wlaniu specjalnego środka do wanny z woda i włączenie hydry na 15 minut czyli jeden cykl. Zbyt uciążliwe to nie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoltybanan 08.11.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Mnie coś podkusiło i kupiłem taką wannę z szybką wbudowaną. Mam jeszcze oprócz tego kabinę prysznicową i tak szczerze to z niej głównie korzystam, bo jak mam myć to cholerstwo to szlag mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
even 08.11.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 myślelismy o takiej wannie, ale koniec końców zdecydowaliśmy się na kabinę z porządnym panelem prysznicowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 08.11.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Zamiast wanny z hydromasażem lepiej przenzaczyc pieniądze na wyjazd nad Morze Pólnocne - np w okolice Cuxhaven i pospacerowac sobie w głąb morza w czasie odpływu po - podobno - leczniczym błotku.. A przy okazji można poogladac niesmowite widoki takie jak np ten http://www.cuxwatt.de/tl_files/Bilder/Cuxhaven/Seehundsbaenke_Cuxhaven_07.jpg http://www.moin.info/de/photos/crop__135723_2785__1280.jpg https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/b9/a6/16/kugelbake-cuxhaven.jpg https://www.youtube.com/watch?v=lPPnTR5Ju_w http://www.ndr.de/fernsehen/sendungen/die_nordstory/Cuxhaven-Schiffe-Strand-und-sonst-Watt,dienordstory514.html Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 20.11.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Ja też preferuję prysznic. Ale jak ktoś chce to i tak znajdzie sposób na hydromasaż nawet w kabinie https://www.lazienkiabc.pl/Dysza-podtynkowa-kwadratowa-124-5-mm-ruchoma-Roca-PUZZLE-A5B3778C00-78222.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilana 21.11.2016 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Pytanie tylko czy taka wanna się rzeczywiście sprawdzi i czy będzie używana. Kiedyś miałam okazję mieszkać w mieszkaniu, w którym była taka wanna ale korzystałam z niej zaledwie dwa razy przez cały rok. Więc jeżeli miałabym taki wybór, to jednak bym zrezygnowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 22.11.2016 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Ja bym się tego bała. Najdoskonalsza maszyna może się zepsuć. A przebicie prądu do wody z siedzącym w niej człowiekiem może się skończyć tylko w jeden sposób...zwłaszcza w chińskim badziewiu. Co prawda Wassermana jednak nie wanna zabiła, ale strzeżonego Pan Bóg strzeże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kas_ole 23.11.2016 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Moja siostra ma coś takiego i mówi, że tak raz na tydzień fajnie jest z sie zrelaksować i z tego skorzystać, ale to jednak kwestia indywidualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts