nutka81 26.11.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 wanna z hydromasażem to sprawa dobra ale tylko dla tych, którzy faktycznie ich używają. Mam kilku znajomych, którzy nie dokonaliby tego zakupu ponownie.Dlaczego?1. jeśli jest to tani system z wanną to na bank jest potem probem (śmierdzi z dysz, szybko się psuje i masaż jest słaby - siła uderzenia wody albo powietrza)2. do wanny z hydro nie powinno się wchodzić jak nie umyjecie się wstępnie - potem ten brud, piasek czy cokowlek zalega w dyszach, wiec najpierw kąpiel (idealnie prysznic) i dopiero hydromasaż3. typy hydromasażu: wodny i powietrzny - lepiej wybierać te z powietrze bo w rurkach do dysz nie kraży woda i nie zostaje i nie 'kiśnie' potem, powietrzny jest czystszy3. dezynfekcja - naprawdę trzeba o to dobrac by nie śmierdziało4. koszty - jednak chłonie to tochę kasy - woda, energia a nie taniej iść do jakiegoś aquaparku, spa, sauny z jacuzzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vices89 27.11.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 (edytowane) Osobiście nie mam czasu na długie kąpiele, ale ponoć wanny z hydromasażem mają zbawienne działanie dla organimu - odprężają, relaksują i wzmacniają nasz organizm - dlatego myślę, że warto nad taką wanną się zastanowić. http://polskieszamba.pl Edytowane 14 Grudnia 2016 przez vices89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pantadek 28.11.2016 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Mnie coś podkusiło i kupiłem taką wannę z szybką wbudowaną. Mam jeszcze oprócz tego kabinę prysznicową i tak szczerze to z niej głównie korzystam, bo jak mam myć to cholerstwo to szlag mnie trafia To żeś sobie chłopie wybrał. Mój szwagier ma taką wannę i faktycznie brudzi się to jak jasny gwint. Ja się zastanawiam co by tu kupić właśnie, ale szybka odpada w przedbiegach, bo wyobrażam sobie jakie to jest upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 29.11.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Jeśli chcesz wybrać wannę z hydromasażem - przemyśl to jeszcze raz. Lepsza wanna np. żeliwna niż akrylowa z hydromasażem - ta pierwsza o wiele dłużej trzyma ciepło i też można robić sobie przyjemne kąpiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad.agaskar 01.12.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 jak masz pieniądze i miejsce na takie bajery to czemu nie ale weź też pod uwagę, że czyszczenie takiej wanny jest bardziej czasochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 28.03.2017 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) Ja uważam, że jak najbardziej warto, to świetna forma relaksu, a hydromasaż ma zbawienny wpływ na mięśnie. Co prawda, nie mam wystarczająco miejsca w łazience, ale myślę o jacuzzi ogrodowym, tak jak proponują w tym artykule: http://www.alces.pl/co-warto-wiedziec-o-jacuzzi-ogrodowym/. Co wy o tym myślicie? Chcielibyście mieć jacuzzi w swoim ogrodzie? Edytowane 28 Marca 2017 przez Konfident Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 30.03.2017 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Ja uważam, że jak najbardziej warto, to świetna forma relaksu, a hydromasaż ma zbawienny wpływ na mięśnie. Co prawda, nie mam wystarczająco miejsca w łazience, ale myślę o jacuzzi ogrodowym, tak jak proponują w tym artykule: http://www.alces.pl/co-warto-wiedziec-o-jacuzzi-ogrodowym/. Co wy o tym myślicie? Chcielibyście mieć jacuzzi w swoim ogrodzie? Jeszcze nie mam, ale bardzo chcę mieć! Takie jacuzzi 4-osobowe jest świetną alternatywą dla basenu ogrodowego, zarówno dla dzieci, ale przede wszystkim dla dorosłych. Coś pięknego posiedzieć sobie wieczorem, włączyć światełka, puścić bąbelki i zrelaksować się po pracy.... ech... Zaletą jacuzzi jest to, że wchodzą tam tylko 3 wanny wody, natomiast w basenie rozporowym o takiej samej powierzchni, z dziesięć wanien! Wadą jest cena - 15 tys. zł. za sensowny sprzęt z pięcioletnią gwarancją. Pytanie jest, czy warto? Wg mnie WARTO! Warto zainwestować w coś, co da odprężenie dla ciała i ukoi duszę - ergo spowoduje, że poczujemy się zrelaksowani. Chciałabym, chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszekbud 07.04.2017 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Zastanawiałem się nad tym, ale doszedłem do wniosku, że w sumie i tak po czasie to się znudzi a koszty wzrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 07.04.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Mam standardową, wolnostojącą wanne i przyznam się, że tylko raz z niej kożytstałem.Prysznic jest wygodnieszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 08.04.2017 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Zastanawiałem się nad tym, ale doszedłem do wniosku, że w sumie i tak po czasie to się znudzi a koszty wzrosną Nie ma takiej możliwości, żeby ogrodowe jacuzzi się mogło znudzić. To jest dużo lepsza alternatywa dla basenu ogrodowego, ponieważ nie dość, że pozwala ci się zrelaksować (nawet wieczorem) po ciężkim dniu pracy, to stanowi świetne centrum rozrywki dla dzieci (o ile je posiadasz - rzecz jasna dzieci, nie jacuzzi). Tak mi się przynajmniej wydaje, bo będąc zeszłych wakacji w ośrodku nad Bałtykiem, to dzieciaki częściej wpadały do otwartego jacuzzi z ciepłą wodą, niż do otwartego basenu. Kupić taki duży rozporowy basen i wymieniać w nim wodę co tydzień, to jest udręka! Taki mam i w tym roku chyba go nie wystawię. Wybieram jacuzzi - też nie w tym roku, ale w następnym - jeżeli będę miała tylko pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 08.04.2017 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Mam standardową, wolnostojącą wanne i przyznam się, że tylko raz z niej kożytstałem. Prysznic jest wygodnieszym rozwiązaniem. Chyba korzystałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.04.2017 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgadza się korzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martons 12.04.2017 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Ja chyba jednak nie chciałbym czegoś takiego w domu. Wolę tradycyjną wannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chłopczyca 13.04.2017 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Nie wiem jak wanny, ale prysznice z dużym brodzikiem i hydromasażem strasznie się zatykają. Może to jest spowodowane z małym ciśnieniem. Ja bym się zastanowiła - chyba, że faktycznie będziesz korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackowiakxx 14.04.2017 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Ja mam i używam często. Lubię się relaksować w wannie, a to jest idealne rozwiązanie. Oczywiście rzecz gustu, ale moim zdaniem warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts