pchlistosc 13.08.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 przed remontem przyjechal facet i porobil zdjecia teraz musze zglosic modernizacje domu do odbioru przez PKO jak to wyglada czy sie czepiajamacie jakies doswiadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 18.08.2004 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 przed remontem przyjechal facet i porobil zdjecia teraz musze zglosic modernizacje domu do odbioru przez PKO jak to wyglada czy sie czepiaja macie jakies doswiadczenia? i co nikt w pko kredytu nie bral? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart 18.08.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Właśnie tez miałem odbiór 1 transzy. W poniedziałek zadzwoniłem że mogą przyjechać. Panio powiedziała, że w ciągu tygodnia ktoś przyjedzie. We wtorek kolejny telefon, że pan juz odebrał ten etap i moge złożyć dyspozycję o następną transzę. Jak on ro Sprawdził? tego nie wiem. Stan mam surowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 22.08.2004 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Właśnie tez miałem odbiór 1 transzy. W poniedziałek zadzwoniłem że mogą przyjechać. Panio powiedziała, że w ciągu tygodnia ktoś przyjedzie. We wtorek kolejny telefon, że pan juz odebrał ten etap i moge złożyć dyspozycję o następną transzę. Jak on ro Sprawdził? tego nie wiem. Stan mam surowy zamknięty. jasne ale ja nie mam transz a to ma byc odbior koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.08.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Myślę, że odbiór końcowy wygląda tak samo. Oni, jako urząd, maja taką rubryczkę i muszą ją wypełnić, bo w razie kontroli... Ja musiałem , aby wykazać się pieniędzmi na zakończenie budowy, musiałem podpisać WSTĘPNĄ !!!!!!! umowę sprzedaży mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia.m 23.08.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 tEZ MAM ZAMIAR BRAC KREDYT W PKOBP - CZY CHCIĘLI OD CIEBIE WYCENE NIERUCHOMOSCI I JAKIE FAKTYCZNE BIORA PROWIZJE? JESLI PAMIETASZ TO NAPISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 tEZ MAM ZAMIAR BRAC KREDYT W PKOBP - CZY CHCIĘLI OD CIEBIE WYCENE NIERUCHOMOSCI I JAKIE FAKTYCZNE BIORA PROWIZJE? JESLI PAMIETASZ TO NAPISZ Witam, kazdy bank chce wycene nieruchomości jesli kredyt ma byc hipoteczny na zakupywanej nieruchomości - dadza ci max tyle kasy ile bedzie w wycenie - nie wiecej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 24.08.2004 04:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 tEZ MAM ZAMIAR BRAC KREDYT W PKOBP - CZY CHCIĘLI OD CIEBIE WYCENE NIERUCHOMOSCI I JAKIE FAKTYCZNE BIORA PROWIZJE? JESLI PAMIETASZ TO NAPISZ Witam, kazdy bank chce wycene nieruchomości jesli kredyt ma byc hipoteczny na zakupywanej nieruchomości - dadza ci max tyle kasy ile bedzie w wycenie - nie wiecej. Pozdrawiam nieprawda U mnie wycene szacunkowa zrobil pracownik banku.Poniewaz robilem remont to wyszlo ze wartosc nieruchomosci jako wklad wlasny stanowi 70 %.W frankach obecne oprocentowanie wynosi 2,3%. Prowizja jezeli sie nie myle wyniosla 1,6% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia.m 24.08.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Dzięki za informacje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.08.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 nieprawda U mnie wycene szacunkowa zrobil pracownik banku.Poniewaz robilem remont to wyszlo ze wartosc nieruchomosci jako wklad wlasny stanowi 70 %.W frankach obecne oprocentowanie wynosi 2,3%. Prowizja jezeli sie nie myle wyniosla 1,6% Wiec jaka nieprawda - wycena byla potrzebna. A jesli chodzi o kwote udzielonego kredytu - ty brales inny kredyt, ja pisalam o sytuacji gdy np. kupujesz dzialke z 100% kredytu hipotecznego gdzie hipoteka jest zakupowana nieruchomosc. Wtedy wycena jest potrzebna i udzielony kredyt nie bedzie wiekszy niz kwota w wycenie . A jakby nie bylo - wycena potrzebna:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 25.08.2004 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 nieprawda U mnie wycene szacunkowa zrobil pracownik banku.Poniewaz robilem remont to wyszlo ze wartosc nieruchomosci jako wklad wlasny stanowi 70 %.W frankach obecne oprocentowanie wynosi 2,3%. Prowizja jezeli sie nie myle wyniosla 1,6% Wiec jaka nieprawda - wycena byla potrzebna. A jesli chodzi o kwote udzielonego kredytu - ty brales inny kredyt, ja pisalam o sytuacji gdy np. kupujesz dzialke z 100% kredytu hipotecznego gdzie hipoteka jest zakupowana nieruchomosc. Wtedy wycena jest potrzebna i udzielony kredyt nie bedzie wiekszy niz kwota w wycenie . A jakby nie bylo - wycena potrzebna:) pozdrawiam no moze i wycena tylko wartosc nieruchomosci podawalem ja a bank to tylko zweryfikowal(moim zdaniem na tak zwane oko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts