Gość 08.12.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Czy zamówiliście ten granit?Dajcie znać jak sprawa wygląda?Interesuje mnie spółdzielnia na granit.Ok.Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 08.12.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Podnoszę ten wątek, mnie tez by interesował granit,najchętniej odpady kostki granitowej. Może z Kielc, tam jest jakaś kopalnia, trzeba poszukać w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 08.12.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Mnie też bardzo by to interesowało. To 60 zl/m ułożenia, to trochę dużo... Zna ktoś sprzedawcę bliko Łodzi, albo wykonawcę z tych terenów? Proszę o kontakt. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 08.12.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Czy zamówiliście ten granit? Dajcie znać jak sprawa wygląda? Interesuje mnie spółdzielnia na granit.Ok.Warszawy. Zabrakło mi już pieniążków w tym sezonie . Będę o tym myślała wiosna /lato '2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 09.12.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Mik99, TomaszM, Ella, Minuszka- jest już grudzień, co z tematem granitu? Minuszka co z Kielcami? Też byłbym zainteresowany-Radom. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 09.12.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Qcze szukałam wczoraj w wyszukiwarce tych kielc lub skarżyska i nie mogłam znaleźć, ale jeszcze poszukam. Fanie byłoby zebrać się w kilka osób, wtedy jest rzeczywiście duzo tajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 09.12.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Swietny pomysl i ciesze sie ze mam blisko do Strzelina Czy mozna zamowic ten kamien w okreslonym kolorze - tzn. zeby np. okreslonego koloru bylo wiecej ? Jakos siwy mnie nie przekonuje ale juz zolty czy rudy bylby ekstra. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 minuszko,ja też szukałam i raczej bez rezultatu (poza tym,że na jednej ze stron telefon okazał się być telefonem biura poselskiego a nie zakładu kamieniarskiego i nie było to bynajmniej biuro posła sld,co poniekąd tłumaczyłoby związek z nagrobkami Dostałam wiadomość od kogoś ,że ma nagraną sprawę z granitem i jak tylko będzie już cos wiadomo, da znać. Zbierajmy więc namiary i bądźmy w kontakcie! Ja muszę wyliczyć ile tego potrzebuję.A Ty wyliczyłaś już? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 09.12.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Ja właśnie wracam do tematu kostki granitowej. Potrzebuję ok. 7 t żółtej lub żółto szarej, drobnej (4-6 cm), w grudniu. Chętnie przyłączę się do spółdzielni, albo może ktoś może polecić dobre źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Mnie też bardzo by to interesowało. To 60 zl/m ułożenia, to trochę dużo... Zna ktoś sprzedawcę bliko Łodzi, albo wykonawcę z tych terenów? Proszę o kontakt. Pozdrawiam T. Tommco mogę podać Ci namiar z ok. Łodzi na dobry kamień granitowy, tzw. nadziarno. Są to całe kamienie, 5-10 cm średnicy (15 zł/tonę). Sama zrobiłam z tego wjazd i parking przed swoją działką, bardzo dobrze się prezentuje. Niebawem będą zdjęcia, mogę pokazać. Jeśli chcesz znać szczególy daj mi cynk na priv, podam namiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.12.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 No tak, a transport kamienia górskiego na podlasie? Zostaje nam tylko żwir lub kostka betonowa, reszta poza zasięgiem Nnatasza, piękne przeszklenia masz w domu, robią wrażenie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 11.12.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 Matko jedyna , J też bardzo Cię proszę o namiary . I naprawdę sama układałas ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 matko,ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 12.12.2004 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2004 Nnatasza, piękne przeszklenia masz w domu, robią wrażenie, pozdrawiam. Dziękuję Tolu - właśnie jestem na etapie ich przysłaniania, a kiedyś myślałam, że nie będę się szczególnie zasłaniać - ale jakoś tak głupio, jak przechodnie zaglądają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 17.01.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 niedawno odwiedzilem strzelin. szukam wiec kogos z poznania kto potrzebuje pol transportu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 17.01.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 a co znalazłeś ładnego i po ile? Jak duży ten transport? W kamieniołomach trzeba trafić, bo nie zawsze jest pełen asortyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 17.01.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 a co znalazłeś ładnego i po ile? Jak duży ten transport? W kamieniołomach trzeba trafić, bo nie zawsze jest pełen asortyment. odpowiednio wczesniejsze zgloszenie sie umozliwia "wyselekcjonowanie" szukanego koloru. kamien moze byc pakowany nawet w worki. ja potrzebuje okolo 70m2 a wiec polowe takiego wozu nnataszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.01.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 czyli jaki konkretnie rozmiar maja te granitowe kamyki?moglibyscie podac?interesuje mnie to , ale zastanwiam sie ze jesli bedzie za mala ta ostka to moze sie nei nadawac na taki bruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 17.01.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 czyli jaki konkretnie rozmiar maja te granitowe kamyki? moglibyscie podac? interesuje mnie to , ale zastanwiam sie ze jesli bedzie za mala ta ostka to moze sie nei nadawac na taki bruk odpad, ktory ma nnatasza to odpad z odstrzalow i z produkcji kostki a nie kostka. Nie ma wiec regularnych ksztaltow. Na zdjeciu nnataszy widac jak to wyglada. Strzego i Strzelin roznia sie kolorem wiec mozna na to tez zwrocic uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.01.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 no tyle to ja tez zrozumialem, ale chodzi mi o to czy te kamyki nei beda zbyt male na zrobienie brukuwydaje mi sie ze kamyki o wymiarach (grubosc bruku) ponizej 4 cm moga sie wybrzuszac, czy cos,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts