Jolka 13.08.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Poradźcie jaki kolor podbitki będzie najlepiej wyglądał przy elewacji w kolorze wanilii, tuż pod podbitką białe gzymsy, dach ceglasty, obróbki blacharskie także, okna złoty dąb, białe kolumny.Biorę pod uwagę biały, bo tuż pod - białe gzymsy, lub jasny brąz pasujący do dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.08.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 a może w kolorze okien?ja tak chce zrobić u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 13.08.2004 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 No właśnie ten jasny brąz byłby mniej więcej w kolorze okien.Chyba wybiorę takie rozwiązanie, ale chciałabym poznać więcej Waszych zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.08.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 ja mam elewację w dwóch kolorach - wanilia z oliwką, okna w kolorze afromosia i od producenta kupiłem ten sam kolor wraz z podkładem - winno wyjść ekstra - ale na razie kładę dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 ja zamierzam mieć podbitkę w kolorze okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Popieram przedmówczynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga75 13.08.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Ja mam elewację kremową, dach ceglasty, okna białe, białe kolumny i bonie, obróbki blacharskie i rynny brązowe i podbitkę brązową. Razem to wygląda bardzo dobrze bo podbitka się nie różni od obróbek i rynien z którymi sąsiaduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 14.08.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 ja mam elewację elewację w kolorze wanilii, dach ceglany, okna złoty dąb i do tego wybrałam podbitkę krem, kolor bardzo zbliżony do elewacji. W grę wchodził w ostatecznoości jeszcze ciemny, czekoladowy brąz, ale nie mam żadnych wykończeń w tym kolorze. Według mnie wybór był trafny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 16.08.2004 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Chyba się już zdecydowałam na jasny brąz, pasujący do dachu i okien. Ale podbitka w kolorze elewacji też mogłaby fajnie wyglądać. Chyba musze pojeździć trochę po okolicy i pozaglądać ludziom pod dachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 16.08.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Moim zdaniem najładniej wygląda podbitka w kolorze stolarki (sama niestety nie zdołałam takiej opcji zastosować u siebie ) Zawsze, gdy widzę takie rozwiązanie pasujące jeszcze do dachu i koloru elewacji zarzucam sobie, że nie przemyślałam na czas wszystkich detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 07.05.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Potrzebuje pomocy . Mam okna Veka orzech, dach Roben brązowo- czarny (wygląda prawie jak czarny), elewacje planujemy lekko żółtą. I teraz pojawił się problem podbitki. Chcemy drewnianą. Jest pomysł ,zeby zrobić... czerwoną lakierobejcę. Wtedy by sie odznaczała mocno. Co o tym sądzicie? Raz kiedyś widziałam gdzies zdjęcie z taka odznaczającą sie podbitką na czarnym dachu, ale nie umiem teraz go znaleść... Jak by to wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 07.05.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witam; My mamy okna w kolorze złotego dębu a podbitka jest pomalowana lakierobejcą zewnętrzną DULUXA w kolorze TEAK. Zdjęcia w dzienniku, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 08.05.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Hannah Potrzebuje pomocy . Mam okna Veka orzech, dach Roben brązowo- czarny (wygląda prawie jak czarny), elewacje planujemy lekko żółtą. I teraz pojawił się problem podbitki. Chcemy drewnianą. Jest pomysł ,zeby zrobić... czerwoną lakierobejcę. Wtedy by sie odznaczała mocno. Co o tym sądzicie? Raz kiedyś widziałam gdzies zdjęcie z taka odznaczającą sie podbitką na czarnym dachu, ale nie umiem teraz go znaleść... Jak by to wyglądało? powiem szczerze ze nawet nie potrafie sobie wyobrazic tego jak dla mnie to koszmar hehe .....no ale kazdy ma inny gust ja mam ciemny grafit dach biale okna i podbitke biala.........wyglada super hannah szczerze to nie wiem do czego mial by pasowac ten kolor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 08.05.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dziekuję za odpowiedzi. Po nieprzespanej nocy zmieniłam jednak kolor podbitki na orzech ( jak okna). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 08.05.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 U mnie w kolorze okien http://images33.fotosik.pl/220/78c079c105b2dd69.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jrrzy 08.05.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nikola 79 napisał, że dał podbitkę w kolorze białym i wygląda super - zgadzam się z tym stwierdzeniem, mam podobnie. Elewacja w kolorze kremowym, dachówka Robena czerwona, okna złoty dąb, a podbitka w kolorze, powiedzmy, kremowym (kilka odcieni jaśniejszym niż elewacja). Kolor złotego dębu też dał by dobry efekt z jednym wyjątkiem - tarasu. Tu taka podbitka była by za ciemna, to tak jakby w pokoju o kremowych lub waniliowych ścianach sufit pomalować na kolor złotego dębu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts