Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ubikacja bez kafelek

Dorota_N

Recommended Posts

Charlie

martwię się tym co napisałaś o tym zjawisku - jak myślisz czy masz jakieś inne rozwiązanie - mój nie chce siadać !!!

Ja swojego nastraszyłam, że będzie miał problemy z prostatą hahahaha

- no i czasami siada hahahahaha

A tak serio - Jak pryska to niech sprząta łazienkę sam. Zobaczy jaka to przyjemność.

:D

Pozdrawiam

Dorota_N

Ucieszę się przeogromnie, jeśli oprócz problemu "kafalek" czy "kafelków" oraz tego jak bardzo pryszczą na boki faceci, korzystając z toalety....wrócimy do tematu mojej ubikacji

Wszystko co tutaj piszemy jest bardzo ważne, a pryskanie jest chyba najważniejsze, bo przecież najbardziej zapaskudza ścianę, na której masz problem co położyć.

Moja propozycja:

Wyklej ubikację gazetami, plakatami itp. Przyjemne z pożytecznym. :D

Ma się podobać, ale nie zapominaj,że ma być praktycznie, bo po co sobie wymyślić coś, co potem będzie tylko sprawiało kłopot w użytkowaniu, jak np. supermodne, sterylne kuchnie ze stali(jak tam usmażyć pryskające na wszystkie strony tłuszczykiem rybki?)albo jeszcze modniejsze przezroczyste umywalki i wanny(polecam zwłaszcza dla rodzin z małymi dziećmi i dla tych, którzy mają twardą wodę ha,ha).Przejrzyj prasę dot. wystroju wnętrz sprzed paru lat - coś co było wtedy hitem dzisiaj jest demode.Ja zawsze wybieram szlachetne materiały w dobrym wydaniu tj, bez udziwnień typu szlaczek goni szlaczek a obok parę dekorków i jest to ok latami.

Każdy facet będzie "pryszczył " na boki.Chyba,że będzie siadał :o ,albo jak Ozzy Osbourne zamontuje sobie pisuar "...bo mam słabego cela....".

Podobno są tacy co siadają a nawet wycierają sobie papierkiem.Fuj.Ohyda

No nie mogę! Nie każdy facet pryska, to pewne. I CO JEST TAKIEGO OBRZYDLIWEGO W WYCIERANIU "PAPIERKIEM"?????? Ohydne jest wycieranie we własne gacie!

• 2 weeks później...
  • 2 months później...