Tika 03.04.2017 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 tez robimy okno nad klatka schodowa. Do tego po jedynm oknie w pokojach dzieciaków plus jedno w sypialni rodzicow. Tez jestem na etapie dachu. Konstrukcja dachu skonczona teraz etap poszycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tika 07.04.2017 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Czy to okno panoramiczne w lazience na gorze nie jest troche za wysoko?Jaka firma Wam zrobi takie okna zeby bylo min uchylne i niedzielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaWu 01.05.2017 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Ja okno w łazience na górze chyba mniejsze .... wydaje mi się ono za duże. Gdyby był tam pokój oK Ale na łazienkę to bez sensu. Póki co mam chwilę na przerobienie tego. Ale zakładam tam normalne okbo. I też po jednych w pokojach w dachu zrobilismy. Pięknie doświetlenie się zrobiło. Nie wiem jak dodać zdjęcia chętnie bym się z wami podzieliła naszą budową. Ale korzystając z androida chyba się nie da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 01.05.2017 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) ja też myślałem nad oknem nad schodami ale jak na razie schody dość dobrze są doświetlone z dolnych okien że chyba zrezygnuję,okna dachowe IMO wystarczy po jednym na pokój spokojnie dają radę, teraz bym chyba w ogóle zrezygnował a zrobił większe zwykłe okna w pokojach. u mnie dach zwykły bez wykuszu z oknem dachowym w łazience jest jasno nawet przy czerwonej cegle, poddasze mam podniesione o jedną cegłę także będzie dość wysoko ile cm styropianu wejdzie wam na ocieplenie chudziaka ? bo u mnie 12 i trochę zawaliłem mogłem podnieść trochę ;/ Edytowane 1 Maja 2017 przez creative_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 14.05.2017 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Możesz pomyśleć o płytach poliuretananowych na chudziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts