Deny1 13.08.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Witam Czy ktos budowal lub buduje dom według porjektuBliski Wariant I- C74a bede wdziaczny za wszelkiego rodzaju opinie, uwagi, podpowiedzi, koszty. pozdrawiam Deny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 14.08.2004 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Czy ktos budowal lub buduje dom według porjektu Bliski Wariant I- C74a Zwyczajowo podaje sie link do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deny1 14.08.2004 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 przepraszam nie znalem ze sa takie zasady http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=192 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyrrus 29.12.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Witam wszystkich zainteresowanych, dziś kupiłem projekt c74a, chętnie wymienię spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deny1 30.12.2004 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Wita kupiłem jakis czas temu ten projekt, ale narazie czeka, na podzial dizalki, duz zmienilem a w zasadzie srodek zupelnie pozmianialem. pozdrawiam Deny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 24.04.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Podbijam wątek. Jak tam losy budowy????pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyrrus 25.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam, buduję c74a, dziś wyłałem ściany fundamentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 26.07.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 jakie przewidujecie koszty budowy tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyrrus 04.08.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam, rosną ściany, za dwa dni koniec murowania. A koszty podsumuję po zakończeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afka 14.08.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witaj,jestem zainteresowana tym projektem, z chęcią dowiedziałabym się od Ciebie więcej szczegółów. Z czego murujesz ściany, czy zmieniałaeś coś w rozkładzie pomieszczeń. No i jak wygląda domek, ściany już chyba stoją, a dach?Może masz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elik 16.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witajcie, zastanawiamy się z małżonkiem nad tym projektem, ale mamy wjazd od południa i w zwiazku z tym trzebaby raczej przenieść kuchnię, na przykład w miejsce gabinetu. Denny 1 jak zmieniłeś wnętrza, jakie przewidujesz koszty?My jesteśmy na etapie kupowania działki, tzn po umowie przedwstępnej przed aktem notarialnym, więc pewnie ruszymy na wiosnę.Pozdr, Elik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elik 16.08.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witajcie, zastanawiamy się z małżonkiem nad tym projektem, ale mamy wjazd od południa i w zwiazku z tym trzebaby raczej przenieść kuchnię, na przykład w miejsce gabinetu. Denny 1 jak zmieniłeś wnętrza, jakie przewidujesz koszty?My jesteśmy na etapie kupowania działki, tzn po umowie przedwstępnej przed aktem notarialnym, więc pewnie ruszymy na wiosnę.Pozdr, Elik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 18.08.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jak tam budowa c74 spyyrus może podałbyś koszty poszczególnych etapów. Latwiej podjąć decyzje więcąc możliwe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyrrus 08.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam, więźba gotowa, czekam na blachę (znowu przerwa około 10 dni), ale bryła budynku już wyklarowana. Wyszło fajnie- moim zdaniem (tak jak chciałem). Dla zainteresowanych zdjęcia " @ ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elik 15.09.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 witam, ja jestem baaardzo zainteresowana zdjęciami, na maila [email protected], pleaseWiem, że przy budowie nie ma czasu się "podrapać", ale może znajdziesz chwilę i napiszesz, czy wprowadzałeś jakieś zmiany w projekcie, nas kuszą te opisane w muratorze z lutego tego roku tj. szafa w wiatrołapie zamiast spiżarki, przedłużenie budynku o metr celem powiększenia sypialni, oraz właz na strych z korytarza do części sypialnej. Dla nas także jest korzystne lustrzane odbicie, bo działka z wjazdem od południa. Ja chętnie powiększyła bym też nieco daszek nad tarasem, ale salon od zachodu i może będze za ciemno?Trochę przeraża nas wielkość dachu? Czy zmieniałeś konstrukcje tzn. mniej drewna jeśli dajesz blachę na dach, jaki to koszt przy prawie 300 m dachu. Będę Ogrooomnie wdzięczna za odpowiedzi, Pozdrawiam ,Elżbieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel.B 28.09.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam wszystkich. Także zdecydowałem się na ten projekt ale w wariancie II z garażem na zewnatrz http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=251&action=showProjectz pracami ruszamy na wiosnę ale wcześniej chcemy zmienić kilka rzeczy w projekcie. Przede wszystkim sciany bedą z Ytonga 36,5, konstrukcja jest dość prosta a jako że zamierzamy budować sami ytong uprości wiele spraw. Drugą istotną zmianą to przeprojektownie garażu na biuro z osobnym wejściem (po powiększeniu powierzchni do 30m2). Czy ktoś wykonywał podobne zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazyna bil 01.10.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Witam, więźba gotowa, czekam na blachę (znowu przerwa około 10 dni), ale bryła budynku już wyklarowana. Wyszło fajnie- moim zdaniem (tak jak chciałem). Dla zainteresowanych zdjęcia " @ ". bardzo prosze o zdjecia. ja chce budowac ten dom z silki [email protected] lub [email protected] grazyna bil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyrrus 01.10.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Witam, niestety jak dojechała blacha dekarze musza skończyc dach na innej budowie i z 10 dni przerwy zrobiło sie 20. Za to w wolnym czasie inni fachowcy zrobili instalacje elektryczną i tynki. No a ja i 2 dobrych sąsiadów zrobiliśmy z gruntowej drogi elegancko utwardzony trakt - 20 cm zagęszczonego "kamola". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazyna bil 01.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Witam, niestety jak dojechała blacha dekarze musza skończyc dach na innej budowie i z 10 dni przerwy zrobiło sie 20. Za to w wolnym czasie inni fachowcy zrobili instalacje elektryczną i tynki. No a ja i 2 dobrych sąsiadów zrobiliśmy z gruntowej drogi elegancko utwardzony trakt - 20 cm zagęszczonego "kamola". czy moglbys pokazac rzuty swojego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazyna bil 01.10.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 to wyglada bardzo zachecajaco. ten projekt coraz bardziej mi sie podoba, choc widze koniecznosc dokonania pewnych zmian. po obejrzeniu zdjec syrrusa chcialoby sie podwinac rekawy i zabierac do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts