Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt SALMA pracownia ARCHIPELAG

Recommended Posts

Witam, Salma to bardzo ladny dom jest to w pewnym sensie kopia Manueli ale wydaje mi się , ze ten projekt jest lepiej dopracowany i nie ma żadnych niepotrzebnych pseudo garderobek [w innych projektach od tego się roi] . Na dzialkę niezbyt szeroką lepszego moim zdaniem się nie znajdzie. Komin z tylu to już sprawa osobista może być może nie być.

naprawdę ładny projekcik, napisz gdzie powstanie.Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 82
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, Salma to bardzo ladny dom jest to w pewnym sensie kopia Manueli ale wydaje mi się , ze ten projekt jest lepiej dopracowany i nie ma żadnych niepotrzebnych pseudo garderobek [w innych projektach od tego się roi] . Na dzialkę niezbyt szeroką lepszego moim zdaniem się nie znajdzie. Komin z tylu to już sprawa osobista może być może nie być.

naprawdę ładny projekcik, napisz gdzie powstanie.Pozdrawiam.

• 2 months później...
  • 11 months później...

Witam!

Po przejrzeniu setek projektów wybór najprawdopodobniej padnie na Salmę z Archipelagu. Oto link do projektu:

http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=457

Bardzo prosze o radę do osób, fachowców, które zbudowały lub budują ten dom, na co należy szczególnie zwócic uwagę jeszcze w fazie projektowej (co należałoby zmienić, poprawić).

Wiem, że projekt ten jest zbliżony konstrukcyjnie do projektu Manueli, ale posiada jednak jakieś róznice. :wink:

ps. czy ktoś posiada zdjecia z realizacji tego projektu

• 1 month później...
  • 11 months później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...

Witam,

mam ogromna prośbe, czy ktoś buduje Salme z archipelagu.Bardzo jestem ciekawa waszych opinni. Od ponad pół roku poszukuje idealnego projektu dla mnie ale im wiecej przegladam tym bardziej wydaje mi sie że nie jestem w stanie znależć takiego ,który pasuje mi w 100 %. :cry: Dlatego prosze napiszcie mi co sadzicie o Salmie :)

• 2 weeks później...