robert68-68 27.11.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Witam, Salma to bardzo ladny dom jest to w pewnym sensie kopia Manueli ale wydaje mi się , ze ten projekt jest lepiej dopracowany i nie ma żadnych niepotrzebnych pseudo garderobek [w innych projektach od tego się roi] . Na dzialkę niezbyt szeroką lepszego moim zdaniem się nie znajdzie. Komin z tylu to już sprawa osobista może być może nie być. naprawdę ładny projekcik, napisz gdzie powstanie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert68-68 27.11.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Witam, Salma to bardzo ladny dom jest to w pewnym sensie kopia Manueli ale wydaje mi się , ze ten projekt jest lepiej dopracowany i nie ma żadnych niepotrzebnych pseudo garderobek [w innych projektach od tego się roi] . Na dzialkę niezbyt szeroką lepszego moim zdaniem się nie znajdzie. Komin z tylu to już sprawa osobista może być może nie być. naprawdę ładny projekcik, napisz gdzie powstanie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 01.12.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 super mnie sie bardzo podoba ile liczysz za stan surowy zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 01.12.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 jezeli zaczniesz budowac daj znac . gdzie mialby powstac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
otek 04.02.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam, mam pytanie czy ktoś się zdecydował na projekt Salma z Archipelagu, jak tak to jakie spostrzeżenia ew. jakieś zdjęcia z budowy?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhadrys 04.02.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Dwa tygodnie temu kupiłem projekt. Obecnie jest na etapie adaptacji i sporządzania planu zagospodarowania działki. Mam odbicie lustrzane. buduję w okolicy Płońska. Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhadrys 04.02.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Dwa tygodnie temu kupiłem projekt. Obecnie jest na etapie adaptacji i sporządzania planu zagospodarowania działki. Mam odbicie lustrzane. buduję w okolicy Płońska. Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 04.02.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990500&ProjID=457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roperto 16.01.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam! Po przejrzeniu setek projektów wybór najprawdopodobniej padnie na Salmę z Archipelagu. Oto link do projektu: http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=457 Bardzo prosze o radę do osób, fachowców, które zbudowały lub budują ten dom, na co należy szczególnie zwócic uwagę jeszcze w fazie projektowej (co należałoby zmienić, poprawić). Wiem, że projekt ten jest zbliżony konstrukcyjnie do projektu Manueli, ale posiada jednak jakieś róznice. ps. czy ktoś posiada zdjecia z realizacji tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna1974 21.02.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Mam pytanie, jeżeli tak, czy mozna było przerobiC / obrócić 45 st. kominek, ponieważ jest w fatalnym miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkan 04.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Proszę o odzew osoby, które mają coś wspólnego z tym projektem. Chętnie wymienie się doświadczeniami .[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkan 05.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 WITAM chetnie wymienię się doświadczeniami na temat tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkan 07.02.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witamchetnie wymienie sie doswiadczeniami z sprawi etego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkan 08.02.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam chętnie wymienię się doświadczeniami http://www.archipelag.pl/projekt.php?pid=457&KatID=3010500&CanBack=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loczek_tw 24.04.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam!!!Kupiłem ten projekt-bardzo nam sie podoba.Szukam osób które już go zbudowały. Proszę o wrażenia, może jakieś sugestie? Interesują mnie fotki z postępu prac!?[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELIZA29 04.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 rozpoczełam budowe salmychetnie porozmawiam na temat budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monaliza06 25.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam właśnie kończymy budowę Salmy pod Warszawą tylko że nasz domek jest o 30 cm zwężony ze względu na wąską działkę dom jest podpiwniczony bez kominka z tyłu domu parter według naszego pomysłu dodaliśmy kilka okien w łuku w piątek chyba tzw. "wiecha" a jak tam Wasza budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaśko1719502287 28.07.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Cześć Jestem na etapie adaptacji projektu i chętnie skorzystam z waszych doświadczeń. Jeżeli jesteście zainteresowani wymienimy się e-mailami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaL 07.08.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam, mam ogromna prośbe, czy ktoś buduje Salme z archipelagu.Bardzo jestem ciekawa waszych opinni. Od ponad pół roku poszukuje idealnego projektu dla mnie ale im wiecej przegladam tym bardziej wydaje mi sie że nie jestem w stanie znależć takiego ,który pasuje mi w 100 %. Dlatego prosze napiszcie mi co sadzicie o Salmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bynio2004 22.08.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 :lol:czy ktoś budował salme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts