budpartner 14.08.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 OKNA DACHOWE FAKRO RABAT DO 22%DOSTAWA KURIEREM (ZA POBRANIEM)BUD-PARTNER05-200 WOŁOMINTEL/FAX 022 787 81 53, KOM. 504-354-868E-MAIL [email protected]POSIADAMY W OFERCIE WSZELKIE MAT.DACHOWEATRAKCYJNE CENY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.08.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Jak to dostawa kurierem, w temacie napisałeś, że dostawa gratis a już dalej piszesz że za pobraniem To co aktualniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budpartner 14.08.2004 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Jak to dostawa kurierem, w temacie napisałeś, że dostawa gratis a już dalej piszesz że za pobraniem To co aktualniejsze? DOSTAWA JEST GRATIS FIRMĄ KURIERSKĄ FORMA ZAPŁATY ZA POBRANIEM ( PRZY ODBIORZE TOWARU) ZAPŁATA ZA OKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkach 14.08.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 a co na to firma Fakro, obowiązuje jakies minimum. taki rabat co proponujesz to niektórzy przedstawiciele mają. to nie jest o.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 14.08.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 a co na to firma Fakro, obowiązuje jakies minimum. taki rabat co proponujesz to niektórzy przedstawiciele mają. to nie jest o.k Nie sądzę aby ten rabat był rewelacją, to raczej standard. Mnie równiez w każdej wycenie okien dachowy proponują rabat "na dzień dobry" 20%. Większy będzie przy podpisaniu zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.08.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Węźcie pod uwagę jeszcze jedno. Prawdopodobnie oferent ponosi minimalne koszty swojej działalności. Tylko pośredniczy w sprzedaży. Nie ma sklepu, hurtowni, pracowników. Brak kosztów czynszu, mediów itd.Nie podał adresu swej "firmy". Ogłoszenie także zamieścił bezpłatnie. Możliwe, że ta firma składa się z telefonu w prywatnym mieszkaniu. W związku z tym nawet wynikowy zysk 5% jest wart zachodu. Oczywiście pod warunkiem, że oferta jest uczciwa i budpartner wywiąże się z umowy. Przypominam, że nie zawsze na Forum tak bywało. Kilkoro z Forumowiczów "nacięło" się na nieuczciwego (nieuczciwych) wykonawców. Wystarczy poczytać wpisy z ostatnich dni o pewnej firmie z Gliwic.Przypominam sobie także post jedenj z naszych Forumowych kolezanek która skarżyła się na stan techniczny w podobny- okazyjny sposób zakupionych grzejników. Miała problemy z reklamacją. Sprzedawca z Forum coś zaczął robic uniki... budpartner - pisze rabaty do 22% czy te 22% to jest za zakup 20 okien? a przy 2-5 tylko 10% ? Ps. Ja swoje okna FAKRO kupiłem przed dwoma laty z rabatem 25 %. Na dzień dobry sprzedawca zaproponował 20% a ja wytargowałem jeszcze 5 dodatkowo. Tytaj jest link do cennika okien Fakro - http://www.fakro.com.pl/pl/index.php3 Przed zakupem warto zobaczyć ceny w solidnych firmach w pobliżu miejsca budowy.Gdyby różnica wynosiła 1-2 % na korzyść budpartner-a to radziłbym jednak zrezygnowac z jego oferty. Moim zdaniem moga być trudności z ewentualną reklamacją czy też uprawnieniami gwarancyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkach 14.08.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Węźcie pod uwagę jeszcze jedno. Prawdopodobnie oferent ponosi minimalne koszty swojej działalności. Tylko pośredniczy w sprzedaży. Nie ma sklepu, hurtowni, pracowników. Brak kosztów czynszu, mediów itd. Nie podał adresu swej "firmy". Ogłoszenie także zamieścił bezpłatnie. Możliwe, że ta firma składa się z telefonu w prywatnym mieszkaniu. W związku z tym nawet wynikowy zysk 5% jest wart zachodu. Oczywiście pod warunkiem, że oferta jest uczciwa i budpartner wywiąże się z umowy. Przypominam, że nie zawsze na Forum tak bywało. Kilkoro z Forumowiczów "nacięło" się na nieuczciwego (nieuczciwych) wykonawców. Wystarczy poczytać wpisy z ostatnich dni o pewnej firmie z Gliwic. Przypominam sobie także post jedenj z naszych Forumowych kolezanek która skarżyła się na stan techniczny w podobny- okazyjny sposób zakupionych grzejników. Miała problemy z reklamacją. Sprzedawca z Forum coś zaczął robic uniki... budpartner - pisze rabaty do 22% czy te 22% to jest za zakup 20 okien? a przy 2-5 tylko 10% ? Ps. Ja swoje okna FAKRO kupiłem przed dwoma laty z rabatem 25 %. Na dzień dobry sprzedawca zaproponował 20% a ja wytargowałem jeszcze 5 dodatkowo. Tytaj jest link do cennika okien Fakro - http://www.fakro.com.pl/pl/index.php3 Przed zakupem warto zobaczyć ceny w solidnych firmach w pobliżu miejsca budowy. Gdyby różnica wynosiła 1-2 % na korzyść budpartner-a to radziłbym jednak zrezygnowac z jego oferty. Moim zdaniem moga być trudności z ewentualną reklamacją czy też uprawnieniami gwarancyjnymi. zgadzam się z Wowką w 100% pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkach 14.08.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Węźcie pod uwagę jeszcze jedno. Prawdopodobnie oferent ponosi minimalne koszty swojej działalności. Tylko pośredniczy w sprzedaży. Nie ma sklepu, hurtowni, pracowników. Brak kosztów czynszu, mediów itd. Nie podał adresu swej "firmy". Ogłoszenie także zamieścił bezpłatnie. Możliwe, że ta firma składa się z telefonu w prywatnym mieszkaniu. W związku z tym nawet wynikowy zysk 5% jest wart zachodu. Oczywiście pod warunkiem, że oferta jest uczciwa i budpartner wywiąże się z umowy. Przypominam, że nie zawsze na Forum tak bywało. Kilkoro z Forumowiczów "nacięło" się na nieuczciwego (nieuczciwych) wykonawców. Wystarczy poczytać wpisy z ostatnich dni o pewnej firmie z Gliwic. Przypominam sobie także post jedenj z naszych Forumowych kolezanek która skarżyła się na stan techniczny w podobny- okazyjny sposób zakupionych grzejników. Miała problemy z reklamacją. Sprzedawca z Forum coś zaczął robic uniki... budpartner - pisze rabaty do 22% czy te 22% to jest za zakup 20 okien? a przy 2-5 tylko 10% ? Ps. Ja swoje okna FAKRO kupiłem przed dwoma laty z rabatem 25 %. Na dzień dobry sprzedawca zaproponował 20% a ja wytargowałem jeszcze 5 dodatkowo. Tytaj jest link do cennika okien Fakro - http://www.fakro.com.pl/pl/index.php3 Przed zakupem warto zobaczyć ceny w solidnych firmach w pobliżu miejsca budowy. Gdyby różnica wynosiła 1-2 % na korzyść budpartner-a to radziłbym jednak zrezygnowac z jego oferty. Moim zdaniem moga być trudności z ewentualną reklamacją czy też uprawnieniami gwarancyjnymi. zgadzam się z Wowką w 100% pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budpartner 14.08.2004 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 oferta rabatowa firmy Bud-PartnerFAKRO FTP-V -rabat 22% od cennika detalicznego.FAKRO FTS I FTS-V -rabat 20% od cennika detalicznego.gwarancja wystawiana jest do każdego sprzedanego okna.PODANE RABATY DOTYCZĄ ZAKUPU NAWET 1SZT. (TRANSPORT GRATIS)BUD-PARTNER05-200 WOŁOMINAL.NIEPODLEGŁOŚCI 139TEL/FAX 022 787 81 53NIP 125-058-60-94POSIADAMY REFERENCJE OD ZADOWOLONYCH KLIENTÓW KTÓRZY ZAMAWIALI OKNA PRZEZ INTERNET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts