jenny 14.08.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Pomocy: robie projekt, musze zasiagnac jezyka o prefabrykacji, mysle ze wystarcza mi adresy internetowe firm produkujacych sciany (zewnetrzne) prefabrykowane z drewna - moga byc w jezyku angielskim Dzieki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 16.08.2004 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Chyba byłoby lepiej, gdybyś zamieściła Swój post w Wymianie doświadczeń lub Projektach, mam wątpliwości czy tu uzyskasz odpowiedź (tam szanse są większe). Poza tym można skorzystać z wyszukiwarki - możliwe że w przepaścistym FORUM było już o tym Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 28.05.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Pomocy: robie projekt, musze zasiagnac jezyka o prefabrykacji, mysle ze wystarcza mi adresy internetowe firm produkujacych sciany (zewnetrzne) prefabrykowane z drewna - moga byc w jezyku angielskim Dzieki [/b] http://www.vidal.com.pl oni robią takie ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts